Совети за шминка на YouTube Сефора прекрасно е. Браво, навистина! За Нова Година Дедо Мраз шминкиве нека ми ги донесе. Само ако барам камена пудра нијанса посветла од моето лице проѕирна ќе треба да си земам. Само мислам дека веќе и некој погоре спомна, можеш светлото да го смениш.
Совети за шминка на YouTube Ќе го сменам светлото...Вчера го избршав и тоа што планирав..и ова го снимив накај 11 вечер. Пефекционист сум и мнг се нервирам ако нешто штрчи. Инаку ГОШ четката е синтетичка, ама одлична е! Јас имам 2 за течна пудра, едната е од Артдеко, ја платив 770 и не чини за ништо! На ГОШ мислам 400 беше
Совети за шминка на YouTube Четките за течна пудра во принцип се синтетички. И јас ја користам АртДеко, многу е мала и треба повеќе работа со неа. Оваа на Гош ми изгледа супер.
Совети за шминка на YouTube Ако некоја ја фати пат накај Валери нека ѕирне на штандот кај четки, таму на почетокот се. Јас бев денес и случајно ги видов. 6 четки, од кои 2 се за веѓи само(за чешлање) чинат 100 денари! Секако не се од природни влакна ама на допир се многу нежни и некако ми изгледаат на добри. Ќе видиме Ќе се нашминкам со нив и ќе направам review ако сакате
Совети за шминка на YouTube И на мене ми се допадна Браво Sephora одлична си продолжи така и оставај ни линкчиња тука кога ќе снимиш нешто ново со задоволство ќе гледаме
Совети за шминка на YouTube Многу ми се допадна морам да признаам.Гоолемо браво Супер е што е на македонски :up: Ајде сите чекаме уште видеа. Поздрав
Совети за шминка на YouTube сефора браво и од мене ,прекрасно видео така да продолжиш ...само една забелешка за светлото е многу темно утре други ден кога ќе треба да гледаме што сенка ставаш нема да можеме ..иначе супер си ...поззз
Совети за шминка на YouTube Бравоо Sephora, супер си само продолжи, ни ке ти бидеме верни гледачки Очекуваме нови виеда, и ке ти пишуваме идеи што да направиш следно. Поздравв и браво уште еднаш
Совети за шминка на YouTube Поддршка и честитки и од мене Видеото ми се допадна, само ја имам истата забелешка која ја пишаа и другите - следното да биде барем малку пократко и едитирано. Убав почеток во секој случај. Вака почнаа и други девојки кои од сосема обични и анонимни љубители на шминката станаа многу познати и почнаа да потпишуваат договори со големи компании од типот на Mac, Lancome, Loreal... Ја имам спомнато Michelle Phan која е најпознат make up гуру на Youtube со преку милион subscribers Ти посакувам многу успех и искрено се надевам дека ќе продолжиш со постирање на вакви одлични видеа
Совети за шминка на YouTube 2 видеа се со исто светло:/ Тие се веќе снимени...Следните ќе ги снимам на место каде што е јака светлината, барем мислам дека е добра и ќе ставам зум на окото за уште повеќе да се гледа што правам
Совети за шминка на YouTube Браво Сефора продолжи така навистина ми се допадна видеото а освен за светлината имам уште една забелешка. Е сега незнам дали кај мене е проблемот или од видеото, но многу е тивко. За поубаво да слушам волуменот го попуштам до мах. Ајде очекуваме и други видеа
Совети за шминка на YouTube Ајде снимај и други видеа да знаеме за Н.Г да се нашминкаме. Па ќе бидеме феминките најубави.
Совети за шминка на YouTube Браво за видеово, навистина е супер. Неколку пати го изгледав и многу ми се допаѓа.
Совети за шминка на YouTube Сефора, еве ти едно браво и од мене. Најпрво сакам да ти честитам на храброста да поставиш видео на ЈуТјуб, а потоа сакам да те замолам да продолжиш и понатака со поставување на видеа; верувам дека на многу од нас ќе ни бидат корисни. Keep up the good work.
Совети за шминка на YouTube Долго време барам совршен изгледа за мене и конечно го најдов!!Тоа е Аватаар look! http://www.youtube.com/watch?v=2zaJdq0VUtk