Совети за шминка на YouTube Сега ги средува другар ми (не би знаела стручно да се изразам што прави ). Кога ќе ги стави, ќе пуштам линк тука
Совети за шминка на YouTube Супер е видеото. Браво! Трае подолго, ама веројатно тоа е зошто долг е процесот на нанесување на пудрата. Ме интересира дали ќе направиш едно видео за smoky eyes, зошто мене никогаш не ми излегува како што сакам. .....ахм ,и да сакав да ти кажам дека сме комшики.
Совети за шминка на YouTube Комшики? )) Инаку едно од веќе направените е smokey eyes, ама не класичното...туку моја изведба на него А за класичното исто ќе има видео, понатака Едно од следните видеа е тоа, perfect red lips, како до ефект на поголеми усни, нанесување на eyeliner (тој дел од видеата мислам го скратив, затоа што ќе додаде минути, и сакам поопширно да објаснам за тој процес....итн итн, да не издавам сега
Совети за шминка на YouTube Со помош на вики44е, и јас си ја пронајдов мојата совршена шминка http://www.youtube.com/watch?v=rzRTEJo9 ... re=related Инаку, браво Сефора
Совети за шминка на YouTube Браво маче, супер си. Многу се радувам што си прва што собрала храброст и го голтнала срамот па објавува клип од овој калибар на youtube. Пофалби и честитки п.с. погледнете ги juicystar07 и itsjudytime. Омилени ми се
Совети за шминка на YouTube И јас чекам, не чекате само вие :/ Се става од прееска...мнг споро иде нешто :/ За час и половина ќе се стави претпоставувам И тоа ова е само едно видео..а уште 2 треба да се стават -.-
Совети за шминка на YouTube Сефора, го видов видеото уште некни, ама немав време да искоментирам Инаку мое мислење супер си, продолжи така и понатаму, и нормално, очекуваме уште видеа од тебе..
Совети за шминка на YouTube Сакам да и кажам на Sephora дека видеото е супер. Едвај чекам да постира уште клипови. Ми се допаѓа како изгледа, како зборува, како објаснува, се на се немам забелешка. Нормално дека секое следно видео ќе биде подобро од претходното. Едвај чекам.
Совети за шминка на YouTube Сега ми текна да напоменам дека зборам ПРЕМНОГУ брзо. Меѓутоа таква сум:/ И верувајте ако не можете да сфатите што кажувам, не сте единствени. Се трудам да го поправам тоа цел мој живот И дефинитивно кон тоа и се стремам во наредните видеа, да обрнам внимание на зборењето И заборавив да пишам во претходните коментари благодарам на сите
Совети за шминка на YouTube ^Не збориш бе брзо , баш убаво си збориш . Како што треба Озбилно , јас се разбрав
Совети за шминка на YouTube Премногу ми се допадна, браво за целава работа Знаеш убаво да се средиш, нашминкаш. Чекам нови видеа. П.С четките ти се закон, освен од Гош, во ПП нема ништо попаметно
Совети за шминка на YouTube Чекав до сега и сум многу нервозна...видеото ќе треба утре од почеток да се стави, нешто youtube зафркава. Трае 14 мин се извинувам што е толку долго...Мене толку ми зима за двете очи кога се спремам, а сега само за едното толку долго. Како и да е, делот со руменилото и усните го нема Пошто тогаш 20 мин ќе земеше Ќе напишам доле што имам користено, и мои совети во врска со тоа, во случај некого да го интересира И затоа што ова видео е толку долго..кога ќе завршам со серијава од посвечени видеа ќе следи едно видео со шминкање на брзина (вклучувајќи и пудра!)
Совети за шминка на YouTube Имам јас од ГОШ 3 четки..една од видеово што ме зезна е гош Јас од овие 3 сум многу задоволна..Отидов до скопскава Сефора да купам пак, ама очигледно ја затвориле и сега само на тие останав А по другиве места кај што барав четки само овие што ги имам веќе ми ги понудија
Совети за шминка на YouTube Мој предлог, може на пример да го шминкаш пола лице за да се види разликата, така и клипчето помалку ќе трае. Инаку првово видео иако е долго, јас го изгледав и интересно ми беше.
Совети за шминка на YouTube Исто ќе земе Јас вака шминкам едно око пред камера, другото веќе нашминкано, според твојот предлог би требало само едно око да покажам, така што минутажашата барем ќе биде иста мислам дека
Совети за шминка на YouTube Сефора јас секои 10 минути доаѓам на темава и гледам дали си оставила линк