Совети за шминка на YouTube http://www.youtube.com/user/MakeUpPanic?feature=mhum ете го..би требало да се подобри квалитетот на сликата после некое време, многу е матно сега ааааа кога станува збор за боите, премнг е светло направено некако, па не доаѓа мнг до израз изгледов, како и да е ако некоја реши да го проба, фантастичен е дури е во топ5 изгледи кога станува збор за тоа како јас ќе се шминкам, а многу сум пребирлива
Совети за шминка на YouTube Зашто ми прекина видеово на пола, и не ми иде натака ? До мене е или и кај некој друг исто?
Совети за шминка на YouTube И мене ми правеше така 2 пати ама пак го укл и го пуштав од тамо кај што ми застанало . Го изгледав целото и многу ми се свиѓа . Ти си ми многу интересна . За сенката што заврши во ѓубре многу ми е жал ств
Совети за шминка на YouTube Добро е. Другите се живи! Инаку на прозор ги остаив сите додека се шминкам, пошто тогаш ги мислам изгледите да видам што ќе ми притреба, а имам скромна колекција од 70 мислам, така нешто, и од промаја се отвори прозорот све на земја
Совети за шминка на YouTube Од каде ти е четката за пудра на гош и колку чини?! Патем многу е тивко,инаку не е лошо за почеток.
Совети за шминка на YouTube Сега е во ред продолжува до крај, ако има грешки додека се процесирало така прави, мене ми се има случено неколку пати исто Инаку супер е туторијалот, забелешка за звукот и светлината, не можам да видам убаво каква боја ти се очите, ако ти се зелени преубава комбинација со лилјаковото си направила Поздрав, и продолжи
Совети за шминка на YouTube Од ова видео ми е од СЕФОРА (претпоставувам не е оригиналната хаха), ама таа е затворена :/ Провери во Ким, мислам ја видов и таму..и во Јуник А за цена не знам, валда околу 300, 400...Претходната година ја купив, навистина не памтам :/
Совети за шминка на YouTube Тивко е затоа што ми беше срам пред моите да си зборам сама со камерата ептен гласно Инаку за бојата знам...ако не ме мрзи ќе го снимам пак, или па ќе сликнам што сум користела, ако сакате. Бојата ќе се среди, го искарав другар ми да не ми осветлува Оригиналното видео појасно се гледа, ама он сфатил дека сакам светло да е -.-
Совети за шминка на YouTube Па тоа што требаше да се стави вчера сега се прави од почеток Па не сум сигурна, ама би требало да се стават 2 се готови... Јас сум за 2 саата на француски, па додека се спремам ќе пробам да снимам или 2 видеа, или 1 зависно од тоа колку ќе ми дозволи времето и вештината
Совети за шминка на YouTube Премногу ти се убави видеата, ако можеш некогаш направи и некоја лесна шминка за 13 годишно девојче т.е со помалку производи затоа што повеќе земам од мајка ми скоро ништо немам свое ама почнувам да купувам од орифлејм
Совети за шминка на YouTube Добро, добро сега па и ти немора се у еден ден, ќе си ги истрошиш сите шминки
Совети за шминка на YouTube браво за клиповите се надевам за нас понеталентираните ќе ни завршат огромна работа. само напред зрачиш со позитивност и така продолжи
Совети за шминка на YouTube МНогу си пријатна за гледање, и многу е интересно што сега имаме и на македонски туторијали
Совети за шминка на YouTube Браво Sephora го гледав видеото на youtube и многу ми се допадна. Кога ќе направиш уште некое,постирај го за да го видиме.
Совети за шминка на YouTube 1 се става (тоа од вчера што не сакаше) на ред чекаат уште 3, ама да не ве претрупам многу па јас