U relaksator ne ja stavas pod agol? Cim se isprava dete moze, takov sovet dobiv od sajkovski. A forsiranje ne
Кукле не ја ставаш на релакасатор? Јас го ставам после 40дена на релаксторот е за 0+ и нема гајле си спие и во него во текот на денот по 3-4ч знае да врзи...на некој си 30° е легнат ни рече ортопедот ок е...а во транспортер за до контрола не сте ја ставале? Ние така го носиле и назад до дома не сум го шетала сеуште некако ми е ко седнат
Јас ја ставам под агол од 45 од 2 месеци по препорака на Видоевски, но не предолго. А во транспортер некогаш и 3 саати врзуваме шетајќи, исто од 2 месеци.
Релаксаторот се крева целосно, не прави агли. Грбот и е прав цело време. Не е исто агол на количка со транспортер. Ваму цело се исправа, а во количка би само грбчето.
Никогаш не заборавајте колку сте посебни. Запомнете дека Вие сте тие што даруваат живот и што ја даваат смислата за живот. Не заборавајте дека заради вашата убавина трепери машкиот свет, а вашата рака е таа која го расне човештвото. Не заборавајте дека нема поубава жена од гордата и силна жена. Среќен 8ми Март. инаку и ние си шетаме и уживаме во транспортерот..во него дури и полесно ми кака... кажете сега по сонцево ставате заштитна крема и која...
И ние вчера се шетавме. Прв пат во количка, до Порта Влае и назад па еден саат отприлика се фати. Се изнаспа малава во количка и после уште 4 часа спиеше. И млекото во сон го испи. Јас количката под агол ја ставив и така деновиве по препорака од педијатарот под агол спие ради мрсулите. Сакав и денес да шетаме ама нема
Ко што разбтав битно е да нема агол како кога седиме шубе ми е кога ми напоменаа и ортопед и педијатар. За 20 дена ќе се стрпиме
Epa ne e klasicno sedenje. 0+ e relaksatorot i ok e. Potvrdeno Plus pomaga za zajaknuvanje na stomacnite muskuli, provereno
Да, секогаш течно, кога ке почнат да јадат и друга храна ке менува и густина и боја.. @kukla21 мене па ортопедот ми рече може на 40 степени од 2 месеци да ја ставам.. за да се тегне да пробува да стане и така да ги вежба стомачните мускули... Инаку сакам да прашам дали 9 хемоглобин кај бебе 4м е премалку?
Многу поетско ова Ставам крема за лице од Веледа од како е роден и го вадам надвор, па имало сонце или не
@kukla21 и моево не сакаше во количка ако не гледа и мислам дрка можеш да ја ставаш слободбо малку поткрената. Ти си знаеш најубаво но син ми во релаксатор и количка од 3 месеци седеше на 45%. Не е премалку но под граница малку. Колку што знам од 10,5-13,5 се референтни вдедности. Баш вчера правевме крвна слика за синчето и така пишува на извештајот од авицена конкретно.