И јас не сум ставала, сега чат пат ако го поткренам во игротеката да бидат некои 45 степени, он одма се тегне и си седнува или како топче паѓа на лево/десно А додека во релаксаторот баш ќе биде ок да седи под тој агол кога ќе дозволат, нема да може да се крене, ради пропаднат газ, ама моево не го обича
За Ад ќе ти пишува на самото млеко. Аптамилот е 90мл на оброк ама секое дете е различно. Мојава некогап пие 90 некогаш 60 некогаш 120 а е два месеци.
Исто и ние ^^вчера ми се плачеше кога кажаа на тв дожд, ама се изврна ноќеска, денов милина и со слабо ветре
Другарки решив јас за шетање сум сабота и недела да вадам чупево на широк сокак на кафе и сакам со количката пешки да одам и да се вратам (вкупно одење враќње пола сат). Нема да е многу? Шо велите? Значи одење враќање и кафе. 20 степени ќе биди Се редактирам бебе е 4+
@Annath сакам да правам заб со анестезија. Читав по нет нема ефект на доењето. Кое е твоето мислење? Да се дополнам и дека веќе еднаш примав локална анестезија и освен што ми рекоа да го фрлам првото млеко од градата каде беше апликацијата друго не ми кажаа. Од другата си продолжив нормално да дојам.
Слободно вадете и правете заби, нема ефект на млекото. Ако ви е шубе, може првото млеко после два часа од анестезијата да го измолзите и исфрлите.