Кукла машки имаше фраерски? Ова од окаиди некако не го сака, а обично капче си носи без да се буни. Ко да не му е погоден моделот или јас го утнав бројчето :/
Специјално е ова Шала на страна - јас одамна го зедов, немаше никаде тогаш, а битно ми е само лицето да и е покриено бидејќи е најизложено на сонце. Така да се дур фаќа сенка, се е топ! Имаше, ама да ме утепаш не ми текнува што имаше
Мојава веќе е поцрнета малку на лицето и вратот и тоа не од сега, туку кога беше поладничко. Сега не ја толку изложувам на сонце и обавезно капа со стреа или шешир ставам. А дланките и се многу поцрнети. Многу нежна и бела кожа има а ова сонце веќе пече, не смееме без заштита да искочеме. Шеширчето е топ, целата ја покрива, уште да не го трга и ќе заврше работа
Жолтата, во темница, озрачена со блиц. Без лепенка (позади има ластиче) и без ув заштита. Едит. Од рамстор.
Викендов купував за девојче од сити мол имаше убави Слично како на кукла-таков некој материјал , па едни други како мачиња по 350 ден беа едит еве го тоа "мачето" со ластиче е
А само за бебиња се или има и поголеми. Имам една маана, се што купувам за малото купувам и за големата до сирупче и пробиотик се. А ова со маче е мн убаво може и ќе го носи ѕверката моја
Еве беља сега. Чупево сака да седи нејки да лежи ниту враце сака седната да е не е стабилна многу и клавам перници околу неа. Немаме отидено на втора контрола па сакав да ве прашам дали да ја оставам да седи или да чекам ортопедот да ми одобри? Во петок ќе полни 6 месеци.
Moeto cupe ima neceli 3m i gospogicata mora da sedi. I ja sednuvam u skut koa ja drzam po malce. Inace vojna e Sama se kreva od 2m i porano