Скок е, мене вака ми праеше тој период.. еднаш ќе одбие а е гладен и ќе плачи, таман поминале неколку секунди ќе цица лакомо и набрзина после пак исто.. Еве за неколку дена сме 4м истото го прај од 12та недела на раѓање...
Моево магично се врати на цице преку ноќ 10 дена пред 5ти месец. Добро упорна сум по карактер инаку ќе се одбиеше. Арно издржав. одење надвор хорор оти нема да цица, дур се спремив отишол денот. Сега уличари сме
Браво, јас го одбив само шо не бев упорна.. Кај не цицаше воопшто од бебе, таман почна да цица и ќе се донајадеше од шише го фати скокот не сакаше ни шише и да цица пукнувачка беше.. А и мн грчеви имаше од комбинирано млеко Барем редот си го фативме за спиење после скокот легннуваме покасно, спиеме подолго супер е машала
100 пози пробав дур не научив како сака. Фаќаше само она да лежи, а цице врз неа "шишенце" да е цицето. Скоро 2 месеци! Ептен е полесно сега. За шетање, за организирање... уште овој месец, па и со јадење ептен цел ден надвор
Dobar fizoterapeft ako ima vo mestoto kade zivee duri moze da ti pomogne okolu oblikot na glavceto da te sovetuva sto kako. Nie imavme samo dve terapii dobivme masaza gore kaj vratceto toa doaga kako nekoj preobrnati zili i ne moze da se vrtii go blokira celiot muskulen sistem primeti dali poslobo ja dvizi i rakickata. Kaj nas imase blokaza na levata strana i toa cel muskulen sistem bese blokiran raka grpce. Fala bigu sega e dobro. Isto taka i koga ja nosev gospogata sto ja masirase i brkna vo usteto i gore na nepceto i napravi nesto t.e pritisna na edna tocka sto znae ona kako e i sto e spiska silno no vednas uste toj den pocna da mi pie mlekce poveke. Edvaj pievme 100 -120ml sega ne ni stigat 180ml mlekce na 3 -4 saata. Mislam deka nekoja majka imase spomnato vo sistina imalo dobar fizioterapevt ama ne mozam da se setam koja majka bese.
Moeto neznam kakca navika ima glavceto se na.nazad go tera... neznam.zosto tqka . Ortopedit rece ok e.. denek mu tezela.glavata zatoa ja vlecel.nazad.. ama nekako mi e ..nekoj.imal takgo nesto
4м сме го оставам да гледа песнички и цртани за да сработам нешто низ дома. Додека седи со мјзичката кутија седи после кога ќе му се здосади тв
Moeto malo celo se nafrli so sitni bruncinia na liceto, glavata I po nekoja na vratot.. mnogu se poti. Se trudan da nw go oblekuvam ama vremeto e za nikade... go banjam so corine de farme.. inaku sme 2 meseci. Sto da go mackam?-
Исто сме и ние, дури и така спие од почеток, а сега сме 6+. Никого не сум прашала, не сум помислила да е нешто невообичаено, сега ти ме замисли.
Готово, и томи типпи лажливките ги пробавме џабе и поврати дури Неможам значи, за да заспие кога се буди буквално нон стоп сака цице у уста Не дои туку само нежно влече .. Авент Чико Нук сега и овие ниедни не ми прифати до сега.. Совет??