@danichap пробај со рибино масло. Јекодерм или било кое заменско. Нека стои 3-4 саати и чешлај со чешел, не со четка. Имало и мустела пена некоја баш за теменица. Била многу ефикасна. Ние со 3-4 мачкања јекодерм ја извадивме, инаку мислев мустела да земам. Со 1-2 бањања се чистело. ПС и со нокти подзакорнував понекогаш, кога останаа тук-таму по некое.
Моево имаше сосем малку, па затоа незнам за вас ќе помогне ли маслинов зејтин па триење нежно. А и мустела имаа шампон за теменица мислам
Да. Сменив четкањето. Со крпчето јас уствари асално не сум го отстранувала натрупаниот слој. Сега повеќе паѓа, мислам има напредок.
^ @danichap За теменица само Мустела шампон за теменица (уствари како пена е)... Што све не пробавме - само ова ни помогна, имаше мноооогу лушпи дури и неубаво му мирисаше главчето
На Чико, други не сум видела... синчево го молам да му купам, несака.. е сега да видиш дали и толку малечки има.. http://www.encimenci.com.mk/moda/akcesori/ocila-za-sonce
Гледав РБ пред некој ден, ама големи се и најмалите. Како атомско мравче е. За догодина здрвје. Ако најдеш кажи каде.
@kukla21 види ги тие од Чико ОК стојат стаклата имаат некаква си заштита, ќе ти објаснат, даваат и да се проба. Ние ги пробавме и тие од +0 и +12м катастрофа му стоеа и двата пара, некако ич не лежат убаво на главчето, му се слепуваа за трепките, јесте да има долги трепки ама не биваа, едните плус го стегаа, другите како поголемки.. Јок не се за нас Јас Рејбанки низ Солун планирам да барам, ако и се кандисам да купам, уште ми е бебе, догодина ќе го правам дечко
Јас повеќе од мода би купила и за понекоја слика, за другите не знам, нека си кажат ^^каков е склетен бебо за секунд ќе ги џапне ама ај .