Ич нема да ги носи. А реално, не им ни требаат. Секако нема на сонце да седат цел ден. Сега првпат големиот носи, по препорака од доктор, оти му се осетливи очите од алергијата. Инаку не би купувала. Јас не носам, не па децава.
Во солун гледав. На ум сум да земам. @Annath не ми се за мода мене. Верувам дека не е добро сонцето за очите за возрасни, не па за бебе. Голем дел од денот сме надвор и сметам дека и требаат.
Лично убедување Јас друго имам читано, а мм па бетер оти имаше и проблем со рожницата па "навлезе" во материјата.
Mene mi e interesno na primer so rejban aviators stil, (ne mora de original), radi doter (moj zbor od mala haha)ama toa koga ke znam deka nema da im e.. mater na prvo stavanje I mojot e ist. Mu ja topev cesto glavata lani. Nemav izbor
Може да се пофалам дека и мојов е во тие што ги носи. Ова кога мајка нема да заборави да му ги стави. МанИкен на мајка
Од колку месеци ги остававте да се вртат на страна за ноќно спиење бебињата ваши? Око немам склопено цела недела доби сила се врти на страна ама со долната рака сеуште незнае што треба па лежи на страна а сака на стомаче а јас ќе го вратам на грбче и се буди па висам над него го нишкам и по цели ноќи го гледам откако почна да се врти... Па смешки синоќа на страна се вртеше и уфираше во оргадицата и оп назад и се така 5-6 пати за после да лежи на страна ама јас пусти страв мал е сеуште (5.5 месеци) и си го вратив на грб и си го разбудив и од 00 до 02:30 си се успивавме
Штом само се врти нема гајле. Колку месеци направивте? Мојата од 6+ се врти сама и си спие како што и одговара-на грб, на страна.