Кај нас еве помина, ако беше тоа тоа, ама си спиеше ко и пред тоа, само што пред спиење 6-7дена многу плачеше, едвај ја успивав. Не бевме ноќни птици, за среќа
Постоело по аптекиве некој балзам за мачкање и олеснување на дишењето кај болни бебиња. Исто така и некое за закачување на раче, да испарува, значи наменето ептен за мали... Запознаени сте со овие да ми пише некој како и каде да ги барам?
Незнам ни еден (освен Мукоплант што е за поголеми деца), затоа прашувам, докторката ни препорача да побараме во аптеки, па реков прво да прашам некој ако има искуство. Ова е за бебиња?
Може ли вигантолот да го давам со лажиче пример да капнам две капки место една? Борба ни е секое сабајле де се врти, затвора уста.
@Independiente да не има нешто специфично жената? пр.црвена косс или нешто сл. што на бебе му е чудно? На моја блиска малата се плашеше и плачеше од нивен другар зошто имаше долгс брада и бркови и веројатно и бил страшен не знам
Може, јас така на големата давав, со тоа што ме советуваа да ставам капка плус, затоа што нема цело да го испие.
Фала ти многу знаеш дека на нешто ме потсети. Малото обожува очи да и трепкаш да те фаќа за очи и сл а женава има крупни очи и плус со моливче коа ќе ги исцрни може и до тоа да е малку и е страшен погледот хха.. фала срцле за забелешката.
Ова го видов на фб во некоја од групите го зачував за секој случај бидејќи и моето е бебе иначе немам искуство какво е што е ама има доста позитивни коментари
Имаш и посебна тема со прекрасни совети за затнато носе прелистај таму..иначе.јас правам.тоалета со марисол капки за нос . Ако има многу секрет влечам.со аспиратор изомар.