Кој гел го користиш? И ние сме во фаза чешање непца, само што купив денес Дентинокс. Едит: грешен пост ти реплицирав, но ме сфати што прашувам
Најубаво им е така.. пред месец дена и мојава имаше таков период ама уште немаме забче тек ко ќе почнат да излегуваат што ме чека Зедов гел за непца ама нешто мн не помага сега засега..глодалки неќе многу, капачиња од кашички што имам земено - е тие и се омилени за чешање
Убаво се навикнавме во дворче не послужи времево подолго време. А сега дома затворени само низ прозор се радуваме на дрвата и листовите што мрдаат од ветров А.баш.гледам баби и мајки по улициве си ги возакаат бебињава ама некако многу дува не ми се ризикува
Денес да излезевме мислам двајцата ќе не кренеше од што силно дува. Утре повисоки температури. Ќе шетаме утре.
Дечки, вие што мачкате дентинокс, како успевате да намачкате? Мене ми го лиже не знам колку останува на непце. Уште едно прашање, според wonder weeks, влегува во нов скок и од вчера пак се тепаме со шишето, а навечер спиењето е повеќе замор да ја гледаш, цело време ги крева нозете додека спие и нервозно лупа со нив по кревет. Дали сте имале вакво искуство? Вчера се разбуди сред ноќ и не знам колку време пробуваше да се преврти
Не верувам дека некое не го лиже благо и убаво им е, јас кога ја мачкам ме грабнува за прст и не ми дава да го тргнам и го лиже после... сиг останува нешто Јас го мачкам тој на Физидерм... како сте задоволни од овој? Го користи некој?
ние од бебе што спиеше цела ноќ, исто наеднаш почна да станува ноќе, да прета, дига ножиња и ново да плачи ко ќе стани ноќе, се успива 30мин и што го оставам веднаш се буди и пак исто.. денски едвај 1 саат може да збереме спиење од цел ден, 21недела сме