А зошто даваш дохрана? Кога веќе даваш, измолзувај се, и давај од твоето. Секако не прифаќа ад. Барем јас така би правела, да не ме разбереш погрешно.
I jas nejkam da davam ama po preporaka od doktorot treba da davam zasto e pomalecka i toa kje mu pomogne.Ama ne go rifakja uopste,nema potreba da se izmolzuvam zasto cica mnogu dobro i pampersot go polni. Sega ne znam da ne e do mlekoto sto ic ne go saka i go povrakja ne znam dali nekoja majka imase iskustvo so hipp combiotic dali nivnite bebinja go povrakjat?
На моево уште не му минува црвенилото на газето. Како се вика аптеката, како да ја најдам оваа маст? Имаат ли ФБ страна или контакт телефон?
Мајки дали има некој буден? Имам едно прашање... се разбудив со болки во желудникот и гадење, отидов во вц имам течна столица а малиот кај и да е ке ми стане за доење... не знам дали да го дојам или да давам адаптирано? Ништо не ми беше мене...
Па викаат намалувал лактација, но од една шоља ништо нема да ти биде, јас барем чат пат сум пиела не сум приметила ништо. Напиј се, одма свари си
Аптека Ремедија, контакт 048/423-455. На ФБ не знам дали имаат страна, провери. Јас на бројот нарачувам.
@emkaemka @monik55 фала ви, многу е полесно вака кога има кој да ти помогне во доцните нокни часови Добра ви нок!!!
Фала @Корнелија Не знам што му стана на моево бебе од вчера навака, нервозен е, секој подој е борба со градите, се тегне, вришти, црвенее цел, многу бесно цица. Ќе фати па ќе пушти и плаче. Месец и три дена е, тоа ќе му дојде 5та недела така? Ова ли е тоа скок во развој?
Изгледа е скок и моево мења и на моменти е ептен кенкав. Си спиеше убаво ноќеска на два ипол саати се будеше за цице,во 6 се ококори и нит во креветче сака нит до мене туку над мене е оптегнат Сега ќе почнат да ни се смеат да гугаат
Тогаш било која крема со цинк оксид ќе ти заврши работа. Судо, фризи, мустела.. отфрли влажни и некое време само со вода одмивај И мое дунде навечер беше спијач. Преку ден слабо спиеше и слабо спие и сега. Ај си викав ко ќе прооди ќе спие повеќе. Демек поуморна ќе е. Како не! Не застанува цел ден. Трча низ дома. Се помирив дека едноставно таква е. Нит јас не сум спанка, а ни мм. Јас ако спие 2 ч во континуитет одма мислам нешто и е.
Што ставате кај заноктица на бебе? На моево му се направи на палчето на стапалото и е жар црвено. Верувам ја боли, ама немам идеја со што да ја намачкам.
Кај моето беа на двете палчиња на нозете влезени ноктите во мевцето. По консултација со доктор една недела ставав на памукче 70% алкохол и после тоа хлорафиникол маст и веке му помина. Позз