Да, само црвено грло рече дека има. А сега приметив дека каката не му е златно жолта како што беше туку има како зелено низ неа, од што може да е тоа?
Јас вчера сакав да купам инхалатор но се премислив за понатака уште е мал сега. Од еуро фарм ми предложија еден во розова кутија не ми текнува како се викаше 2300 ден беше.
Мислам дека тој е Емед. Нека потврди некоја членка што е сигурна. Го фалат другаркиве, а и тука на форумот.
Жени детево денес цел ден ми спие се буди ќе цицне и пак спие. Има ли простор од грижи? Обично преку ден не спиел толку.
Мамички, каков топломер да купам за бебуш? Следна недела сме на контрола кај педијатарот па вакцината на два месеца треба да ја примиме. Многу ми е страв од реакции. Да се спремам со време
Мене во Систина ми рече педијатарот дека првите неколку минути цицање од градата е водесто млекцето (ако добро се сеќавам ми рече водичка или така нешто) кое служи за гасење на жедта кај бебче. Ние сме само на мајчино млеко.
Мајки вие што давате Д3+К1 и Д3+омега, како ги давате, заедно ли, мислам дали може во исто време? Позз
секој топломер различно може да покаже и оние живините ако не го наместиш убаво и тој ќе утне , и плус на секој дел од тело различно ќе ти покаже со мала разлика , безконтакните се добри кога веќе се активни , а обичните може да ти плаче да се трга , па ноќе ќе го будиш раслекуваш
А да ве праам на беба од пред некој ден му се растече носот, а од вчера почна и да кашла? Дане има некој домашен лек нешто?