Нешто налик физиотерапија, а јас би рекла кај нас тоа би било тријач. Овде е најпосетувано за опуштање на мускулатура. Подобра е сега, спие некое време претајќи.
Сори морам: хахааххааххахахаха. Ние вчера примивме шестовалентна, 37.2 имаше само, плачеше цело време али кај 23 30 си заспа. Одспав и јас. Денес е весела, малку кенкава е.
девојки кога ќе се намалат грчевите 2,5 месеци е бебето нсвечер одобено од 1 до 5 савсјле се мачи чимка се стега ги мирда нозете дури да се искака секоја вечер исто ич не спие се буди од сон
Капки за гасови (Biogaia protectis) многу ефикасни баррм кај моето и никогаш не сме имале проблем со гасови инаку ако во тек на ден не ти е какана и знаеш дека ноќе ти прави проблем ќе ја испровоцирас со топломер во газето и сигурно ќе се олесни и нема да ти прави проблем
кака нон стоп секоја пелена користам биогаја и инфакалм ама ете се мачи изгледа такво е детето бре масаза ама не пушта гас само со ке задпие се буди
Земи топломер и во газето,ќе видиш има ефект и ти нирна ќе бидеш,инаку може и од топло да ти плаче да не го облакаш мнг,во просторот каде спие да не е топло??
Внимавај и што јадеш, ако го доиш... на моето му сметаше се што е зелено, еве 4 месеци е пробав некна марула салата, едвај ми заспа од грчеви. Позз
Денес бебето мие спанко,стана во 10 сабајле и од тогаш еве ја тера третата дремка,температура видов да не има но нема. Може да е од времето?
Еве го и моето така. Сега еве го спие, 3та дремка исто. А и пред да заспие сега многу плачеше и на цице беше пола саат.
И моево е такво, има такви денови, некогаш повеке спие некогаш помалку. Еве го заспа во 2, се разбуди, цицаше и пак заспа па искористив и јас да одморам малку
Генерацијо, таман сте се собрале тука да ве прашам, имаат ли ред за спиење преку ден вашите бебиња? Се знае ли отприлика кое време преспиваат или секој ден е различно?
Обично станат е до 8 ипол,прва дремка му е во 11 часот па околу 15 и во 20 веќе си заспива. Но еве денес е сосем поразлично.
Кај моево нема ред за спиење нит за цицање по плачките и кенкањето го осекам дали е за јадење или цицање