Побарај Nurses Harvey's, на моето капки не му помагаа, само ова. И носи го во раце, моето тоа го смируваше, гушкање и галење. Ако напредува ок немаш проблем, грчевите се неминовми кога веќе ги имате.
Па наредна варијанта на список ќе биде тоа, иначе да, понекогаш помага во раце, галење, шетање, заспивање на меше врз гради Напредува супер, бебе е здраво фала му на бога, сега ќе чекам да се намалат грчевите, знам дека ништо не помага додека не поминат сами. Ќе издржиме
Isto i moevo taka pravi i zakluciv deka se precicuva ne moze poveke a ne mu se pusta ciceto i si igra taka pa koga ke go trgnam edno pistenje sto da ti kazuvam go niskam go segam nekolku minuti i se smiruva zabora i tolku
Na moeto bebence ne mu pomagaa ni biogaja ni espumisan od golema pomos mi bea kapki za grcevi sab simpleks e sega mene mi gi doneso od bugarija i od germanija isto od niv mu davam 15 kapki i mir u kuci pred toa samo placese po cel den bukvalno
Нормално е, и на рацете и нозете како лушпи беа кај нас, мачкај со крема, се обновува кожата затоа се лупи.
Епа од аптека ме убедија дека се нови и подобри биле, ама ќе ги заменам и онака ги немам ни отворено.
И моето е исто, јас мислам дека се унервозува зашто е мочкан или какан. Друга причина ми е Скок 1, за недела дена ќе знам.
Јас го мачкам со млекото за тело на Бекутан ама затоа што ми го донесоа поклон колекција цела. Мустела би била мој избор после тоа.
Леле исто од вчера почна така да ми прави, ја исцица едната и заспа,мислев се најади готово, го тргнав се разбуди и почна да плачи,го ставив на другата и тегни пушти, беше нервозен и плачеше, мислев гладен е уште, за на крај заклучив дека му се спие А дали понекогаш плачи кога ќе се отргни од цице иако е најаден/а?? Почнавте со шмукање на рацете? Од вчера рацете не ги извади од уста, ги шмука со сласт на гласденес исто мислев дека е гладен постојано, на крај мешето тапан му се направи оти му давав пречесто,мислам дека го прејадив
Значи незнам што и е дали да ја оставам или да ја тргнам, пробав и јас како што кажа @Emilimi ја шетам и заборава но криво ми е да не ја оставам гладна. А за плачење да во таа ситуација плаче но неможам да ја гледам како се мава. Ај ваљда добро правиме ако се гладни ке бараат пак А за лигавењето тоа ми беше следно прашање што сакав да го поставам ново што изведува е тоа си собира плунка и си прави балончиња постојано нешто јаде ако не и е раката во уста тогаш си џвака на празно може образите или јазикот го јаде си шлапка на празно @pa_stel ние користиме мустела и задоволна сум
Хаха ве читам и се смеам колку се исти значи. @***Bony*** , @Ringishpil_ , од пред некој ден рацете си ги шмука постојано како да е мртва гладна. Се слуша до другата соба, звучна е многу. И јас првиот ден се уплашив дека е гладна и дека немам млеко но веќе сватив дека тоа и е нова шема . Инаку и кај мене се бунтува еве веќе една недела или на почеток додека да фати или на крај ако не задреми. Тепа со раци, се тегни. . Не ми се верува колку менуваат од ден на ден. Него какви сте кога се бањате? Кај нас додека ја бањаме е мирна, но штом ја извадиме писка, заоѓа се додека не ја средиме скрос. Секое бањање се изморувам. Пробавме се и гладна и наспана и пред спиење и најадена, исто и се фаќа. Плаче секојпат.
Кај мене исто правеше, тоа е во развојна фаза влегува. Тргни и ја градата кога ќе се трга доволно и е. Анимирај ја. Кога ќе изгладне ќе цица исто како и претходно. Фазата на тргање од цицка траеше околу месец дена, некогаш и нервозно е али не се плашете јадена е
Значи ги обожавам чувчиња мали најслатки, шефчиња наши И на бањање почна да менува сака да се бања го крева главчето да види кој ја бања штом осети дека не е во вода почнува да плаче па почнуваме да играме пееме еден држи друг облекува па паузи се прават, да не види некој сами си се смееме со мм или сака уште да се бања или недава да се облекува и недава никој рацете да и ги фаќа. Важно 5мин се бањаме а пола саат се облекуваме таа хепи а ние без душа, абе шефчиња
Хахаха и ние играме и тропаме на облекување. Стварно е смешно да не гледа некој од страна ќе рече овие ли беа за вака. Најчесто ситното го играме оти вика како будала, многу е гласна. Прво ни беше стрес сега од кога ја научивме дека уствари она вришти како рака да си и скршил, а ти сакаш да ја облечеш паѓаме од смеа. Секоја вечер имаме различен настап да не и здосадиме.
Ne e gladno Bony barem moevo posle toa povraka duri i prejadeno e ama ete toa im e bezbedna zona da mozat cel den ke se na cice