И жешко си заборавила. Ако одиш долго или потрчаш накај дома оти плаче треба да поседиш да излади млекото. Има внатре два вентилатори и се уклучуваат на најјако. Сензор цицка другарче. Туку дремките преку ден ги менува малава. Мила овде ќе си ја викнам на помош да каже како е после 6 месеци? Таа од 15 и 17 ги спои во една. И после тек во 21 заспива. 20 мин во 9 наутро и околу 11 пола час. Потоа колку дремки имаат на ден?
Околу 2 до 3 дремки има. Ама не е спијач мојава. Не може да служи како некој показател. Моментално има кај 10 и 30, кај 13 и 19 часот. Некогаш знае и измеѓу додека цица да си подреми на града.
Se menuvaat decata mojata vcera za cudo vo 11 vecerta zaspa vo 12 stana ispi edno sise sok sakase mleko ne I posle spiese do 7 sabajle I dadev mleko se napi i pak spiese do 9 i pol I pak dadov mleko I pak zaspa I spiese do 11 I pol
Majki moze da mi predlozite nekoja dobra stranica ili aplikacija za ishrana za bebinja sekako deka ke se konultirame i so pedijatar megjutoa da imam i nesto plus I moevo ne spie preku den voopsto otvoreni ocinjata preta igra se mislam kako nema potreba da dremne preku den maksimumot mu e 15 min jas pagam za spienje toa nema gajle ne znam dali jas pravam nesto pogresno ili takvo si e deteto ama bebinja se neli treba da spijat
@FreeMind фативте цуцла? Синоќа точно на саат ипол се будеше. Вчера и денес нешто потешко ни оди заспивањето. Не сака да лежи, сама се исправа да седи ако е под некој агол оставена, мало е бе... Чај многу сака на жешкото,па бира чај покрај млеко. Се цица од мене, двете гради малку ќе да и се. Нели колку повеќе цица повеќе млекце
Denes malava mi e cel den kenkava mlekovo aptamil ne go pie ne go saka edvaj 30 ml voson gi ispinsega se molzamne fakase da cica sabajle dobro si cica ama kenkava e i olace imase temp.sabajle 37.2 sega pred 1 sat 37.8
Мојов се изнамачи со забите,осанит експресно му делува и го смирува но незнам колку пати на ден да му давам. @FreeMind Мојов смени за некој ден прави 6 месеци,едвај тераше две дремкки еве го сега третата ја дреме. Иначе жено колку се слични неможам да и се изнагледам на дуда твоја
Вчера не пуштија од болница. Не памтам со првото дете дали одма се покака дома,ама ова еве уште не е покакано. Цицаме,нормално уште не е млеко млеко. Можеби поради тоа...искуство?
Осанитот е по потреба така стои во упатството. Јас не и давам ништо за забите софка и од замрзнувач глодалка. Али сеуште нема знаци за заб. Само непцето и се подготвуваше. Ја спие таа во три одлично саат и пол до два вчера. Другите дремки и се крш. И навечер нели стандард револуција. Слични се да. Сонца мали. И јас и ти сме слични станати види што сме фини од кога поминаа хормоните на бременост Одма се е поинаку без нив, поинаку се гледа на работите. Факт.
Ke vidiam uste denes ako ns ke zemam od toa Vcera bevme na kontola nemade nis da ne e od zabite si mislam