Ја занимавам да и одвлечам внимание Дај кажувај идеи за занимација да не ми спие,уста ми фати пена од пеење .
Багабонд Мојов се кубе и гребе и тоа незнам дали е фаза уште патронажна кога идаше рече ако, нека се гребе ќе почне да го боли и ќе престане,аха важи... косата секако се истенчи се гребе и на глава @srekice кубнија за косичка така се будат,штипкај за газе нежно
Среќо навистина,што си ја бараш бељата. Остави бебе нека си спие. Ако си немаш работа дојди кај мене или до немачка скокни,јас ќе ти ја причувам
Очигледно има вишок слободно време па му досаѓа на бебето. Оваа среќава у задник е праена и за ова ја лупна пак благата верзија.
Значи крај немаат проблемите и дилемите. Ај супер поминавме со вакцината, денес трет ден како ја ставивме и нема никаква реакција. Амааа... Цел ден неќе да цица од десната града, сега после 5 подој веќе сконтав дека имаме проблем. Што да правам, од што сега вака? Не е во скок, бар не според апп.
Пробав, мислев ќе го зезнам ама не.. Дури се обидов да видам да не е нешто до брадавицата ама он неќе да се приближи до таа града а камо ли да цица
10 dena sme, dobivme grcevi. Navecer ni e zurka. Nervozna se grci place epten kaj 3 4 koga ke stane do 7 i nes ne prekinuva. I davam kapki colief i termofon stavam. E denes ja zabelezav kako da grci pri disenje, kako nose zatnato. Neznam nastinka e ili od grcevite so gi ima. Kamo da i pomognam. Grevce mi e epten e mala
Дека ние мака мачиме со носе,кај вас дефинитивно се чисти уште,совет од педијатаров мој за во носе млеко мајчино да и шприцнеш дирек од града. Јас се убив никако не погодував во тоа мало носе. Па земав шприц најмал капнував 1мл и му ставав. Природен антибиотик. За во носе
Не сум арна дефинитивно ... спијат двете и муж си легна а ја незнам шо да праам со себе.... поделени сме, ја со една у спална он со друга у дневна... мојава одма ја заспав шо е чудно пречудно за неа, а ова се случува веќе трета вечер...ми се менува детево, си заспа одма после јадење со благо гушкање во раце од 2,3 минути....и ми фали некако... мрдната сум... си спие слатко, а и другата, сеа ја видов...ми фалат беее....а практично до вчера таа едната урлаше, неподнослива беше...ај да симнам некоја серија, да не ве смарам... @FreeMind @srekice ве бацкам...
Мајчиното млеко е благо и е добро за насобирање на бактерии. Не се става никако во носе, уше или око.
На времето се се ставало Само ме чуде што уште педијатрите ова го препорачуват, ваљда некој стара школа.