Има скок во 6та недела или не? Каков е,колку трае како преку ноќ да ми порасна детево се му омале 62ки кнап ни се @Happyinlove дај кажуј како и моево да вришти кај свекрва ми те молам
Јас моето со 62 го изнесов, сега и тие кнап. А имам необлечени еден куп. Гости што но носат 50ки + со етикета ми стојат. И мене преку ноќ ми порасна, се чудев, си се воодушевувам. Да одам до маркет саат време да шетнам, различно ми е бебево кога ќе се вратам. Мене апликацијата ми кажува околу 5 недела по due date скок, за три дена.
Ако постоела некоја опасност бебињата ќе се раѓале повиени. Кога не знаеш што е правилно размисли како е природно нештото.
ти умре,јас што да кажам нема спас.Да знаеш што глупости слушам секој ден у 21 век Нокти сечам секој трет ден,а она ме убедува дека од тоа што ги брца она у брашно не и растат
Почнав мака да мачам со пелените. Бебушка стана доста активна, се врти превртува и често е измочкана од страна кај едниот или другиот колк, а некогаш и на грбот. Пелената не е преполна, пола линија е жолта, значи уште може да собере. Тие крилцата од страна многу и се изместуваат и цела пелена изместена. Купив поголеми пелени=исто, купив гаќички пелени ама многу ја престегнуваат, купив обичен памперс =исто е. Инаку користам памперс премиум. Не знам што да правам? Понекогаш ми иде со оној дебелиот селотејп да ја залепам...секој ден е помочана. Како се справувате вие со ова?
Претходно немав доверба во никој само во мајками. Демек ми викаа во спална да одморам они ќе ги чувале (свекрвата и маж ми) на почетокот, и лежам во спална срце ми се кине, се мислам дека нешо лошо ќе им напраат, абе мрдната работа, ко само јас да знаев најдобро за моите деца .... помина таа фаза, сега не сум до толку... оставам и други да покажат грижа околу нив.. Хахахахахахахаха море у солна да ги брцнеше малце немаше да биде лошо...леле знам злобна сум хахахххахаха... абе јака ти душа еј, мене нишо не ми праи, ја со мајками си иам мака, еве сеа зелено за првпат се искака еднава и имаш одма Ете ги испонастинавте децава, голи спијат, прозори отварате навечер, ела баба да ве згрее, ела ќебенцето,ела со топла вода млекцето да згрееме цревцата..
Ќе месела другиот месец,чичко и ќе се жени @Emma2 ќути не кажуј,барем да ми помагаше нешто .Доаѓа секој ден по пола саат,се праи паметна и си одат.САМА ја чувам,ко зомби станав веќе.Да ме прашаа барем дали ми треба нешто
Ја сериозно мислев дека ќе ти ја зема за чување, односно ќе сака да доминира во грижата,као ти нишо не знаеш она знае се и она се ќе праи... изненадена сум што само на зборење останала, искрено срам да и е, еб*ате бабата...
Или се мали или се големи пелените. Ние сме немале досега ваков проблем освен кога ни беа мали. Мести ја добро на газето и лепи ја постегнато, пробај и со други пелени,прво мало паковање за да видиш дали одговараат.
Ќе и ги брцне у брашно секако, ќе и ги измеша во тестото по секоја цена Свекрвица твоја ми е најсмешна. Жената е закон, ти ваљда не чиниш
Абе топ е да се смееш од Германија, дој кафе пиј со неа и замеси нешо Свекрва и не ја бива за нишо, ми делуе мрзлива жена у глобала, и лошотилук, ситна мала ја замишљам, од тие видео камерите за во маало, шо пратат се, и по цел ден уста не затвараат, среќичево ич немала среќа за свекрва..
Леј еј замисли таква да имаш јебем ти и кафе и све. И јас ја замишљам ниска мала намрштена по цел ден и само среќава и е крива во животот и по цел ден и мрчи, снао ова филџанов вака ли се става ма? Среќо барем маж ти да не е на неа.
Еј,физичкиов опис ви е таман да не ја познавате случајно Мм среќа не е на нејзе инаку тешко него. Како и да е,горда сум што се постигнувам сама,утре само да ми преречат нешто.Ќе пукам
Секако ќе ти преречат збор да нема за тоа Не си ти за таква. Ја игнорираш по цел ден или се караш? Свекор ти за фин човек ми личи цел ден работи човекот пред гаража со години. Затоа он дома не се прибирал Јас се подреков. Од поручеква петтиот период на голема врата поминува. Ако испаднам од соба почнува да плаче. Ја учи далечината како појава и се плаши. Само надвор спие дома се буди. Плачлива, нерасположена ништо не и се прави. Како ќе биде вечер не знам, се плашам.
Ова твоето по напредно Хехе истото го прави и мојата и сега почна да пруже раци само по мене. Ако ја оставам сама почнува да завива. И во сон исто. Ај нека мине со лесно периодот после следува нешто ново и интересно