Пошто не сум јас за таква си купивме стан кај да е до кај септември би требало да се средиме И едвај чекам да ти кажам најискрено. А свекор ми збор немам, легенда е човекот Што се однесува на спиењево кај мене само надвор спие денски од кога е родена. Само дома да не е, скитничка Пс игнор е најдобар лек за се
Нормална појава е ова, не се плаши, мојата беше мнооогу нафрлана и еве до трет полн месец полека се исчисти. Јас кренав голема паника, но ете полека се среди.
Честитки и само убавини во новиот стан. Најпаметна одлука, не можеш да се разбереш иначе каде да и го оставиш филџанот) Ме радува она што ќе следи. Али додека мине...си знаеме ние најдобро како е. Со лесно и кај тебе си пишеме вечер
Да те исправам, 8 м наполни и ДА, уште си игра во 4 на утро. Ја носам во детска и јас си легнувам на земја на подлогата за играње и спијам. Таму се е прилагодено за неа и нема како да се повреди. Кога ќе се наигра иде ми ги отвара очите и станувам и ја заспивам и продолжуваме со спиење во спална. Еве вака функционираме неколку вечери по ред. Инаку жива ненаспиена бев. Најново и мм ни се приклучува. Перница му е мечето.
Среќо мислев потсвесно дека нејќам кај неа да е,но ни кај мојава мајка нејќе чекаај ќе мените и мојов на 6 недели секаде седеше сега од 11та недела кога наполна нејќе ама баш кај никој,само кај мененека мени . А со скоковиве да не читам за таа недела што е роден,него кога требало да е роден така ли беше? Да си барам за 8ма да се тешам дека е скокоп Едит: опааа во најјакото сме биле на 8ма недела скок,ние ќе го завршиме. Да не се секирам се е во ред со моето бебе,за некој ден ќе сака и кај свекрвами во раце
Pak jas... Grcevi se ili neznam sto e. 12 dena sme preku den e dobra samo si spie, ke kenka za cicanje i na grada se uspiva. Eve denes spiese duri celi 5 casa samo ke se razmrda ke puste nekoj krik ke se istegne, ke se zgrci malku i pak prodolzuva. Ama navecer posle 1 2 casot e zurka. Najmacno mi e vo 4 koga ke stane i do 7 8 nekad oci ne zatvara. Se slucuva ne da place daa rika, da zaoga. Cicanje, nisanje, zborenje nisto ne pomaga. Sekunda dve se smiruva i pqk pocnuva. A mene najmacno mi e togas oci na pola kopje srce mi spie. Davam kapki pred sekoe cicanje. Stavam termofon. Sledno mi e utre caj od kim da i napraam.
Ако е секој ден во исто време, најверојатно се грчеви. Секако е многу мало за да има некаков ред, често ќе станува, се е тоа нормално. Се можеш да пробаш, ама реално грчевите само се пребродуваат, нема мајка што рекла еве ова направив и престанаа грчеви. Само да се надеваш дека нема да траат со месеци, друго чаре нема.
Zdravo... utrovo se razbudivme so crvence vo oceto na bebuska moja... kako kapilar tocka crvena ima i okolu nea kako razleano scrveno... sovet i iskustva ve molammm panika me fati
Од сонцето и беше на малава. И купив наочари и не ја изложувам директно на сонце. Се реши проблемот. Вчера заспа во количка во 19ч. Стана утринава во 7 ( се разбира на цицка цела ноќ). Во 9 пак легна еве ја уште спие. Нема температура нема ништо. Секој нов период изненадува со однесувањето. Уште не сум ја однела во болница да се доглупирам
Грчеви се и тоа е само многу трпение. Користи бели звуци и спии кога спие она, мора да бидеш одморена за навечер да имаш сила. Најчесто до 3м после ќе имаш друго бебче
Како изгледа пролив кај бебе? Како се манифестира? Ме напна мојава,течна и била столицата.Па таква и е секогаш,сенф боја и течна обилна.
Аааа не,она толку пати дневно кака.Значи ме извади од памет свекривиштево ,се потресов уште пролив ми фали.Си јаде детето нормално.Фала ти
Еј си имам мака јас.Од почит кон мм ќутам,непоправлива е.Прееска заика детево и зема оваа дур бев до вц да и дава вода од чаша да се смири Дете од 1 месец,вода па и од чаша