Мајки,на колку време менувате пелени? Глупо прашање знам,но јас очигледно многу пелени трошам.А осетам мочкана пелена одма менувам сигурно 10 и поише трошам дневно
Јас дупло повише на почеток, сега десет трошам дневно на 6. Немам никаква намера мочана да ја оставам за да заштедам на пелени. Веднаш замислувам јас така беспомошна и некој во мочки ме оставил денес да седам пет саати. Не е хумано нели
Еве, ставам цело парче по практично е за ваква цуцла со мрежичка. Многу ни помогна за за забпчињата. И второто го извади без проблем. Ставам ладно овошје и се чешка и шмука.
Понекогаш сум иста, и јас сум со две мали дечиња чинам на слична возраст ни се. Мора да се издржи, се ќе помине Па често и ние менуваме, не ми е мирен со мочкана пелена посебно на овие горештини.
Баш ги гледав на али прееска, мн ефтини се таму по долар и пол, а тука околу 300 ден. Ми се чини исти се. Таман имам време да нарачам додека почнеме со овошја
Ох ова мало мое колку сака да ја гушка мама Срце ми топи, рамо ме боли, како ли не му е жешко. Ама љубовта и чувството дека е заштитен се посилни знам Еве се залепи на мене
Да но мора да бараш да бидат BPA free, конкретно за оваа што а имам морам редовно да ги мењам мрежичките пошто не се чистат убаво. А за силиконскс сигурно е подобро, но мм неможел да најде.
Силиконски има во Еурофарм. Подобри се тие според мене, ем поцврст е силиконот за подобро да се чешаат, ем се вријат.
Излези на кафе со другарка за да смениш секојдневие, кога некој ти го причувува бебето излези купи си нешто за себе па макар било и еден лак за нокти, активирај секс , шетај по молови , уживај во омиленото чоколадо - благо....најди си издувен вентил
Јас штотуку го направив првото...ми летнаа 2 часа, сега повторно си се враќам кај бебушките.. иако муабетите се сведуваа на нив ама тоа е тоа..