Бевме на ортопед ништо не ни кажа. Јас се уште давам бебитол, имам уште неколку капсули после само д3 ќе земам тогаш.
Skoro 7 nedeli sme. Bebka tesko mi se uspiva ednas do dva pati vo tekot na denot. Posebno navecer moze da place od saat do tri casa zatoa so i se spie a nemoze i se nervira i place piste. Posle celi saat dva tri... za sekunda se smiruva i padnata e vo son. So da praam veke nezz.
Ќе си ја смируваш и самата себе ќе си се помириш со фактот дека е така. И моево е такво од почеток а еве веќе три месеци е. Преку ден си е супер а навечер збеснува. Цело време е на града и во раце додека заспие. Плус па кај мене се лути додека фати да цица асално. Ќе почне па ќе се развришти, па ајде шетај смирувај ја па пак ќе фати и пак иста песна 5-6 пати додека да се зацица. Ама свикнав веќе
Не спиев ноќва ич. Малата од 19ч разбудена, дури на полноќ заспа. И цело време се разбудваше на пола час или 15мин. Ајде пуштив white noise Па заспиваше некако. Ама а ја исклучвав музиката се будеше. Оххх леле, а моб до мене и мислам уште ушите ми зујат. После кај 2 и пол некако заспа. Сабајлево иста е. Заспива и пак се буди. Плачи ама како со сила. И како во сон се плаши од нешто. Мислам дека е сокот во 6та недела или се лажам???? И колку трае овој скок??
И моево ист случај.Чисти со стерилна газа и физиолошка отопина. Јас и со чај од камилица и го поминувам. Користев и антибиотски капки но ништо. Исто и масирај помеѓу носе и слепоочница
@Makedonka007 и јас сум тука Што е тоа викенд Моево се научи да плаче , т.е Вришти за спиење.Преку ден на 4 саати цица а навечер на секој саат се буди.Као буф сум во очите
Девојки колку време ви спијат бебињата од 5 месеци? Што друго можам да воведам во дохрана освен јаболка, морков и компир?
Камилица не на око, никогаш. Камилицата содржи состојки кои го иритираат окото и го воспалуваат. Ниту мајчино млеко. Ова е од очен специјалист, не го измислив јас
@srekice @Dream girl Нема викенд за нас знамм, ама не ми одговараше никој на прашање за скокот од 6та недела. Колку трае??? Вчера и денес бебка не ја фаќаше место. Уште колку вака отприлика???
Кај нас тој скок траеше 2, 3 дена само беше кенкава и навечер дежурав не спиеше добро , но после си се вративме во нормала, мислам дека тој скок не трае долго, трпение само и ќе биде добро
Фала мила. Се надевам дека ќе е толку. Закажана сум од утре на козметичар неколку дена (морав да се поделам немам толку време на располагање се во еден ден) и сакам да ја оставам да ми ја причуваат на по 1 час. И јас да заличам малку на жена, мајка.
Znaci prv pat izlegov na setanje . Bese mirna spiese,stana, pretase, pa si lezese. Stanavme da si odime koga riknaaa olele majko cela carsija ne razbra. A od toa se plasev deka nema da mozeme da ispadnime od doma...