Ги даваме точно 10 дена и досега немавме алергиска реакција , нити пак сува кашлица како што ми наведе др ирена москова дека може да ги има. Ако некоја мајка има искуство со овие бебешкиве бисквити нека ми одговори на прашањето По колку бисквити давате по една на ден или по една во оброк.? Спојлер Само да и одговорам на незнам која феминка за чоколиното која прашуваше дали светски познатите доктори знаат што е чоколино . Секако дека знаат чоколино е светски производ
Чоколадни прозводи се даваат после полна година,а не на 1 месеЧно бебенце,има и од нестле Чоколаден прасок кој се додава во млекото ама на него јасно писува од 12 месеци!!! Hемојте да си играте со здравјето на децата ова е најдобронамерен совет
За чоколино не сме дале ама има на хумана и на хипп житно кашички кој почнуваат од 4 + и во една на хипп има чоколадо во прав.
од 4 месеци??? ај бас прати ми слика да ја видам бидејќи ги знам сите и ја немам таа со Чоколадо сретнато бас ме Чуди
За чоколино не сме дале ама има на хумана и на хипп житно кашички кој почнуваат од 4 + и во една на хипп има чоколадо во прав.[/quote] од 4 месеци??? ај бас прати ми слика да ја видам бидејќи ги знам сите и ја немам таа со Чоколадо сретнато бас ме Чуди [/quote] Ne koristime nie proizvodi na hipp no stom otidam vo apteka bas ke slikam i ke ti pratam vo lp[/quote] не ми се верува!!! од вчера уште не престанала да замара со чоколиното дај му жено цела кутија дури може да јаде давај.и бисквити исто.аман веке ја наполна темата ,некој што има реален проблем не може на ред да дојде од тебе.
Mi treba eden mal sovet..bebencevo nee kakono eve vejce 2 dena ovaj e 3 den ne placi si spije ubavo ama po nekogas ja primetuvam kako se istegnuva..mi je strav (zal) dane pocni da ja boli meseto.. dali mozi da ja masiram na meseto ili cajce nesto da i napravam ?? Od mobilen tipkam i me nervira sto nemozam da gi smena bukvive
залосна 2 дена не се проблем особено ако малата цица,нормално е и 1 недела да не кака,а масаза да мозес со улје ке го масирас незно во насока на стрелките на Часовникот
Da cicka a i dodavam i aptamil .. epa super ce probam so masazava pa se nadevam deka ce si se olesni za brzo :up: ceka mama kakuski da brisi ho hoooo
и моето што убво си какаше секој ден а сега има извесен период се кака преку 2 до три дена ама кога не е покакан некоако по нее е мирен како да го стега мешето али тоа е само на доење сме и си викам нормално е а педијатарот ми рече да давам чајче бекутанче амма некако не го сакаме многу баш
јас од ова чајче и давав и мислев дека од тоа си се кака убаво редовно..пред 3 дена прекинав да и давам и не се покака таа ден после пробав пак со чајче и пак не се покака значи небило до чајчето
дечки како и на кој начин ги вриете шишенцата и цуцлите? И дали се вријат само кога ќе се купат или и после неколку употреби?
Ja 1 vo denot gi stavam vo tengerce polno so vodicka i gi ostavam taka 2_3 min da izvrijat .. po nekogas cucleto go stavam vo siseto go polnam vodicka i go stavam vo mikrovel da izvrija .. ama mislam deka nee dobro taka i taa navika treba da si ja odviknam Izvinete od mob pisuvam
на внучето решение му најдовме за какањето со клизми чепчиња 2 клизми во рок од 96 часа и сега кака секој ден
за 1 недела треба да почнам сокчиња да му давам на малиот но незнам од што прво треба и дали да бидат купечки или домашни, некоја мамичка да ми каже ако може
мона ако имас мозност дома да ги приготвувас најдобро е бидејќи тие во продавница се полни со конзерванси и секери,ке изрендас за поЧеток јаболко ке го исцедис сокот и ке го разредис со малку вода да не е многу силен вкусот и ке му дадес 2,3 лазиЧки денес 3,4 утре и така ке видис дали има некоја алергиска реакција ,потоа исто и морковЧе го рендас го цедис сокот и пробувас 3 дена најмалку заради реакција да видис
ако имас соковник мозес и таму да правис сок но секогас бистро сокце без остаток од овосје. или свари ги и потоа водата во која се варело дади ја но без секер
колку време ја користите една цуцла лажалка дали два месеци колку што пишува на неа или ја користите подолг период јас користам цуцла на нук и ја користиме два месеци и сега се мислам дали да му ја отворам новата цуцла или уште да си тераме со ова пошто на упатството пишуваше да се користи 2 месеци