?? Oфф истoтo темпo гo теравме, jа бањав вo 8 нo мoетo бебе бањањетo не гo измoрува туку беше уште пo свежа. Гo сменивме и тoа па jа бањав наутрo па ни тoа не пoмага... Се надевам за брзo ќе смени Фала мами
Нас ни кажаа 2 педијатри да пие дупло Д вит, Д со К1 и Д со омега затоа што брзо растел. Има 35 дена.
Како ќе го вадиш во зима? Супер си е време,облечи го и надвор. Ние сега се вративме од шетња,уживаше мали
Користи ли некоја вакво перниче? По насоки од болница, до сега ја местев да лежи само на една страна, ама забележувам дека главчето и се сплескува. Па ме интересира дали воопшто има некаков резултат користењето на вакво перниче
Мојава во меше лежела само на една страна, затоа ја местев на другата. Последнава недела и ги менувам страните, ама заспие ли, сама си се врти на таа што ха форсиравме и местам и пешкирче завиткано на страна да лежи, мрда цела додека бе избега од него
Ние купивме вакво и има убава вдлабнатина за главчето да биде центрирано и може комотно да си врти главче притоа да не биде скроз сплескано на страна. Тие од мемори пена како што имаш постирано ги гледав исто во Либерта, но ептен е мала разликата во нивото каде што е вдлабнатината , па затоа се одлучив за другово.
Да ние го имаме јас го купив уште додњка бев бремена. Бебе од прв ден си спие на него глабче има многу убаво никаде не е сплескано и плус само си се врти лево десно и многу е меко и во машина го перам нема гајле
И ние го добивме на подарок истото ама сме сеуште мали за 2 недели 2 месеца ќе правиме вие од кога почнавте да го користите
Срцее нека е живо и здраво...ние почнавме од 4 месец да го користиме ... со ноџињата удираше во пијаното ,тоа свиреше и горе си ги фаќаше тропкалките...искрено раат бев слободно кафе си пиев
Перниче не користиме и не се препорачува најмалку до 1 година. Секоја неправилност на главчето ќе се среди со тек на време, нема потреба од перниче. Туку кажете што со косава. Луѓе мои ќе проќелавам. Ужасно ми паѓа, ми се чини по еден цел дебел прамен губам дневно. Страшно е.
Јас затоа не се ни чешлам , страв ми е без коса да не останам. На миење една топка влакна , на фенирање исто и башка влакна низ цела куќа. Да ги собирам влакната од цела недела едни чергиче за пред врата ќе си сплетам. Туку шала на страна кажувајте ако знаете некое чајре.