Да јас користам сјај на Фрош мијам со него се шишиња глодалки лажички со четката за шишиња шо е со нејзе мијам.
Има и на дм сјај сензитив за деца. Со него мијам по нешто. Ние шишиња не користиме баш често, ама нив во стерилизатор ги ставам, лупнавме пари за него, па сега и за една цуцла го пуштам ..
Јас користам сјај Frosch baby, со него ги мијам па после во стерилизатор или ги попарувам со врела вода ❤
Фала мами, јас вријам во тенџере и пумпа за одмолзување и цуцли ама за шишињата за дохрана ми треба со сјај да ги поминам. Тој фрош бејби во дм го има само или и во друг маркет?
На нук сјајот подобро чисти од фрош. Сите флеки, се вади од шишенцата. Фрош го имаш во сите маркети, Нук во ДМ.
А дали кога ги вриеш во тенџере имаат после како бигор шишињата? Јас кога ги вријам после цело време имаат како бигор како флеки од водата
Не. Ама јас живеам во Струмица и нашата вода е "по мека" од Скопје, мислам помалце бигор има. До сега бигор никаде не сум приметила откако се вратив да живеам тука.
Здр мамички сакам да прашам малата има 1 месец многу и кркорат цревата дали се тоа грчеви и ги витка ножињата и плачи?
Да гечеви се ставај топло на меше масажички јас правев со топло кокосово масло со кружни движења од десно кон лево ножињата свиткај ги нежно кон меше па како да вози велосипед ако доиш внимавај на исхраната пиј чај од ким јас давав и капки колиеф и пробиотик биогаиа
Мами извинете на описот, дали кога вашите малечки какаат се слуша јак звук (како возрасен ко ке го фати пролив) Моето бебе кога се кака сите знаат, дури може и да се потресеш ако ја држиш во раце
Мајки од која павличева користите ?? Јас си користам крема за газе, мн сум задоволна од неа на пенатен ама сакам да ми донесат павличева маст?
Јас оваа детска витаминска што ти е десно на сликата И добра е @Cherry333 ма не ми смета живи срекни сме ко ке чуеме само си викам дал е нормално штом е нек си биде звучно