Јас каква млекара сум,нон стоп ми тече,навечер и по душекот Почнав да подлегнувам на стомак,оргазам не му е рамен на чувството Беблава моја колку е лакома,нема ни месец,за една година ако продолжи вака до колена ке ми дојдат градите @Sexybaby86 пробав како што опиша ти,по препорака на патронажната,во прв момент завлекува и за 5 мин почнува да кенка.Пробувам да занишкам креветче,галам по главче ама не успева баш,мора да ја земам кај себе и јово на ново Деновиве па кога заминува м.м ја ставам на спална лежечки цица и спиеме заедно уште некој саат.Среќа ја неам смачкано до сеа..
Здр мајки сакам да прашам дали и вашите бебиња се размрдани ние сме 3м и само вража со ножињата и рачињата ич не е мирна и кога цица исто хаха дури и ме нервира и в раце кога ја држам мрда еднодтавно многу е живо како да опишам нз и почнавме со гугање
Само што ја отворив темава, и оп нотификација од тебе И кај нас не успева секогаш, некогаш не заспива, се раскенкува и ја земам во раце да спие, што да правам Кај мене или мм заспива за рамно 3 секунди Големава не беше ваква, ич мака за спиење немавме. Ја заспиваш со нишкање и топ не ја буди. Малово штом го допре креветчево, одма очи на толкави отвара Упорна е, ама јас сум поупорна, нејќам да спие со мене на спална, страв ми е. Цица легната, ама да спие не, и со големата исто не сакав. Ептен се комирам, нуспојава од тазе мајка и хормони, страв ми е да не и’ направам нешто во сон Колку се само различни двеве мои, небо и земја Ама во глобала, се’ се сведува на тоа дека мора да се раководиме според нивните потреби, барем на почетокот, а после да почнеме да ги учиме како што планираме
Ми се полнеа градите со млеко, не ме иацицуваше бебе. Ништо не помагаше од тоа шо наведов горе. Особено навечер при спиење.
Истото го прави и кај мене Како да ѓи опиша моите ама СКРОЗ Пробав еднаш со првото да спие со мене на спална, првото вртење и удрив лакт по мешето, среќа не беше силно, тогаш дали имаше 2 недели.Од тогаш ни она, ни ова не се со мене на спална. Со шо го излечи ?
Аууу таа болка ко ке легнам како во половината да ми се дели телото.... Едно време почнав да се сомневам во душекот.... А сирот душек не е крив за мојот царски доење и лулање
Абе душо у болница бев една недела ето, плус застој во менструацијата имав. Пишував за тоа. Де плацента сум имала де тоа де оноа, на крај покрај маститот и запушено ми беше не крварев. Антибиотик. Црп ми беше 9,7 а според тукашните вредности до 0,05. Страшно покачено.
Ја Јас спијам на стомак и дојам, е ако случајно малата подзаборави да се стане за цицање тогаш морам на страна пошто градите ми стануваат камен и боли да лежам на нив
Не е премногу мојата е родена 49 на полни 3 ја мереа имаше 64цм Тоа и до ген зависи мм е 2 метри а и јас не суѓ малецка па во такви случаи е за очекување Иначе за спиењево како објасни ко јас да се читам на меше и едната нога дигната скроз
Мене ни капка мк немаше пред да се породам, се породив царски и веке од вториот ден имам млеко и беба е на ексклузивно значи нема правила
Родена е 54, а сега е 60,5 цм. Нека растат бе децата. Само заборавив дека толку брзо, затоа и ја прашам @Kallias2 помислив да не напишала грешка случајно. ако ме погледнеш од нозетњ накај главата ќе заклучиш дека соијам како обрнана четворка хахахах
Леле со коментариве се закон малата нели зборевме деновиве се и е поинтересно од цицање и што ке рече мм после 2 дена вакво однесување "Може ти се одбива од цицка толку е ете" леле кога му заржав пожали што уопште рекол
Da probas svrten nakaj tebe na gradi da go stavis mojata taka odma zaspiva Ke si najde polozba i spie Inace niskanje ne pomaga place isto
Zdravo majki Bebka e 3meseci i vadi zabi dole Nekako mn rano pocna. Samo buta race,se ligavi,nervozno e mn Sovet nekoj Dali ima mast nesto ili? I.davam tie glodalkite sto se ladni ona lize hahahah
Mu se poznava deka izlagaat ? Zasto i moeto e 3 meseci i nesto i e so racete vo usta se ligavi duri na kasanje tera ama nema zabi da mu rastat.I nie deneska dobivme vakcini se iznaplaka i sega sledam sostojba.Inaku pedijatarot ni rece od 4 meseci da pocneme so dohrana pa sega da pribiram informacii sto i kako ide.Jas planirav pokasno da pocnam barem so 5 meseci ama toj insistira da pocneme..
Dada i se poznavaat dole dve nababreni topcinja a i se tamu tera cuclata I samo prsti jade ili cel boks u usta i uziva Koi vakcini gi primi? Samo stavaj ladna obloga, nie super pominavme nemase temp.samo bese pospana mnogu i omlitavena.