Ве молам со такви мислења не ! На ништо од тоа не сум пазела, ни навечер испаѓање,ни со менструација некој да ми дојде ни ништо, бабини деветини се тоа. И освен кај насна балканот, нигде на друго место тоа го нема. Оти ние се знаеме нели
Вез гајле, и јас бев потресена , прашував баш овде за совети- сега кога влеговме 2 месец почнаа да исчезнуваат. Др ми дадњ маст пантексол, ама џабе. Чистам и со камилица, млеково мајчино помага. Со тек на време ќе си поминат, еве јас се уверив во тоа. Ми велеа да не се аланџузи ама врска нема...
Бебешки акни постојат секаде, не само кај нас што веруваме во глупости. Свеки беше врвот, се гледам со другарка на камера да и го покажам бебе и ми вика ја праша ли дали е чиста. Хелоу кога го измислиле тоа со анџалуѕи или како и да се викаат, не постоел скајп. Дали влага у правилата за забрането гледање на бебе ? шала на страна, многу деградирачко мислење е тоа за жените, ние нечисти а мажиштана чисти. Па да немавме добиено или да немавме секс, ни тоа бебе немаше да постои. Не е ова наменето за членката мојов реферат, чисто да кажам како се осеќам по повод чистоќа
Мајки веке 3 дена давам био гаја и бебе плаче се грчи не можам да го смирам.. Вчера не му дадоб немавме никаков проблем. Дали е можно од капките да е?
кои против колики? А и не давам веќе ништо ќе му поминат ко ќе му се развијаат цревцата давала или не давала капки..
Био гаја колку што знам е пробиотик. Му почнале грчевите сигурно и затоа плаче. Земи некои капки против грчеви. Ние пробавме колиеф, па колипрев. Првите не помогнаа ич, со вторите е малку подобро. Пиј чаеви против грчеви и припази на исхраната.
Внимавам многу на исхрана, секој ден сум само на јогурт, компот од сливи и за ручок или ориз, компир, пилешко месо и секој ден тоа па тоа. Капки давам колиев 3 пати во денот по 4 капки..
Има шишиња на МАМ, Авент и на Нук мислам што се со филтер внатре за да не може да прима воздух додека пие млекце. Наменети се за спречување на грцеви од голтање воздух
Знаев дека ке има коментар од тебе Моето искуство е на долго и широко поарно да не го пишувам ама и одолеав на госпожата свеки на простока. Почна од тоа дека од првото бањање водата она знаела кај да се фрли..... Па можете до сега да замислите шти се следуваше ги знае сите бабини говнарии А денес врвот беше ке издржиш ти да доиш додек да тргнеш на работа.... Као ради неа си го дојам бебето.... Не престанува да ме изненадува со секој нов ден
Најголемите плачки кај нас беа кога изедов слива. Пробај 2-3 дена без компотот и пробај со Колипрев. Поедноставни се, не чекаш пола саат за да му ги дадеш.
Докторката ми рече 7 пати на ден по 4 капки ама го дојам повеќе од 7 пати, па му давам по 2-3 капки зависи и бројам да не се повеќе од 28 на ден.
Женски, ова видео на прост начин ви доловува како иде млекото при доењето Не е смешка..жива вистина е Сега..вие сфатете која е свекрвата во целото видео
Ем тоа, ем дека она ме посоветувала да ја дојам затоа ја дојам..... Абе nonsence не можеш да сватиш треба да ја осетиш да видиш што семка е.... Ако рекла дека црното е бело и да увиди дека е црно ке вика пак дека е бело
За свекрвиве, дали Данте ги има сместено во некој круг таму посебен?? Или таму или во бела кошула и под надзор!
Добро..мене не ми е јасно..не научиле ли како треба од нивните да не прават? Или сега е моментот да се покаже а ? Пази ти..и ти ќе бидеш свекрива некој ден
Има посебна тема за тоа, таму ќе ги најдеш потребните документи. Инаку, град Скопје не дава, даваат одредени општини и треба да поднесеш во социјалното кај што живееш. Комплицирано е зашто бараат жителство и сега со короната има премногу гужви и ништо не работат. Јас се откажав.