Ауу мојов ич не сака второ. Доста ни е едно вика. Тој е сам, сака син му како него да си ужива.. Ама здравје, како треба ќе биде
После цицање го кревам бебето да ждригне. Кога ќе го кренам тој ќе се разбуди и повторно сака да цица. И така во круг. Совет!
Нека цица ако му се цица, што ќе правиш. Јас ако заспие а се тргнал од цице не го кревам да ждригне. Така само го расонуваш без потреба.
Нормално е,и кај мене правеше така. До душа некогаш плачеше сакаше да ја кренам да си ждригне, па пак продолжуваше. Нека цица колку сака
Почнав да давам капки д3 и пробиотик.. Така рече педијатарот. Е сега мк рече одреди си ти кое време ќе ги даваш не ебитно.. Пошто сме мж на доење дали дс му давам пред доење и дали одма да почнам со доење когс ќе му дадам. И дали и двете наеднаш во исто време ги давате?
Здраво мајки, деновиве кај бебушот има како црни ресички во изметот 3 дрна скоро сме јаделе банана житарици авокадо овошки и сл.. од што може да бидр ме загрижува на допир се суви како да се ронат дури.. дали се ножда глисти или.. ? се извинувам на сликата ама сум загрижена.. фала ви убав ден
Оти тој стани бара цице и одма заспие .. Ќе морам пред доење.. Се надевам не прави штета ако одма се стави на цице
Пишува нешто во упатството? На пробиотикот што му го давам пишува пред или после јадење, јас сум давам пред и одма го ставам на града.
Кога да го очекувам ваквиот период? Не знам сите го кажуваат периодов на често будење, кај бебево некако ми е најнормално во текпт на ноќта на 1,5час макдимално 2 да се буди за цицање( за ноќно доење).
Леле жени значи не сум само јас беба на 5 месеци се претвори во новороденче.... Од станѕвање 1 во нокта сега 3 пати и тоа со олачки си бара цицка госпогицата и сабајле во 6 е будна