Да, се става да биде подигнат малку во полуседечка позиција. Па и јас така мислев бидејќи е на три нивоа, нема да го ставам на 90 уште сега, вие сте 1мес поголеми, веќе може да се местите во таа положба. Нека си разгледува бебе па не бива цело време легнат
Јас незнам колку е во ред ова ама бебка 2 месеци и една недела скоро и никако не сака да е легнат во раце па го држам исправен цело време..нели е мал за да го исправаме така? ама пак ако го легнам плачи и сам сака да се исправи
Беба на нога имат.. се чудам и ја веќе 1 недела и е како рапавко и црвено. Прво мислев касната е, па удрена ама не поминува
Од БСЖ вакцината е, се активира после 2 месеца. Не смее да се трла со крпа, да се лупи со прсти, се остава само од себе да помине.
Моето никогаш не сака така, до пред две недели така се успиваше од како е роден или нанапред или наназад свртен на рамо,со шетање, никогаш не сум го успивала легнат на раце
Ovaa mojava podranila ja imame use pred nekoi 2 nedeli i eve ja uste ,mislev neso da ne e kasnata ama ne mi izgledase taka fala mnogu
Мајки, како го користите овој физиолошки раствор за во окце? Колку пати и колку брзо треба да се потроши? @babyboy1 и мојов сака само така исправен да шета, ако го легнам готово плачки невидени . Само разгледува и се смешка на предметите Кога сме некаде на гости абе поглед не трга од и ѕидови,само шара со очите. Исто и дома кога ќе се вратиме, како зачуден е
Jas koristev pp edna kapka vo dvete ocinja sabajle i navecer i potoa go frlav. Vo apteka i dr mi rekoa edno isto sisence li kako da go narecam da ne go korostam poveke od eden den.
Јас го земав да го пробаме, ама бебко не го сака ич прави гримаси и го плука и јас го пробав чуден вкус ми има, така да се вратив на бекутан.
Мајка и ние сме 2 ипол месеци и веќе еден месец сака само исправена во раце и да стоиме, раце ми паднаа по цел ден парадираме по соби,ако полежи 10 минути супер е да одморам, веќе и ако ја оставам се навредува и поинаку плаче како да се жали, црвче едно ме мота како сака
Imam Avent philips elektricna pumpa za dojka,ako saka nekoj.Ja zedov pred nedela ama nemam mleko...Ima 2 g garancija