Da ne go machi neshto drugo. Moevo nema gajle 5 m ima i jas mislev deka ke se plashi,ama ne. Otvoreni se prozorite i ne reagira si guga,si se smee kako nishto da ne e
Mojata taka.mi zajduvase no mene mi pomagase sto le duvnam u faca samo taka uspevav da ja vratam , probaj da ja izmies so vodicka ,i sekoogas koga ke ti zajde glavata da i e nadole da ne gleda nagore
Скок ли е, што ли е, деновиве само во раце дремнува денски. Само што го ставам на кревет отвара очи. Душичка ептен ми е жал вака, од 6 часот е буден дали пола час до сега дремна
Од кај земате килибарни герданчинс? Освен зегин имате ли земено од страните на фб гледам поефтини се ама колку се ефикасни и оригинални нз
Можи му е жешко.. Или па не му се спие.. Имаме и ние такви денови.. Навечер од 6 7 до 12 не заспиваме..
Му се спие и тоа како. Очињата и капаците вцрвенети, а за жешко не му е само на памперс седи. Само да го шетам низ собиве и не знае каде попрво да погледне, се му е интересно
И јас толку се разбирам во скокоби ам викаат бара д циц мн и се лути тогаш.. Барем кај нас беше така.. Сега 6 7 недела имавме еден.. Ако беше скок така јас си поврзувам
Не сум ставила ниеднаш. Овде не практикуваат, а и на првиот преглед на месец што се прави мерат агли на колковите па кажуваат ако има потреба од интервенција
Мене не ми кажаа, и сосема случајно денес сретнав сестра од детско и ме праша дали ставам? Ние сме 2ипол месеци, утрр ќе одиме на ортопед белким не сум утнала и не сум наштетила на бебето
Го бањам во 20... и заспива после цицање околу20.30 или21... потоа кај 01промрдува цица и продолжува да спие...па кај 04 или 05 пак цица... и кај 08, или 09ч станува... е сега некогаш станува почесто после 03ч ама обично како жеден да е ...оти малку ќе цицне и заспива.
А зошто да ставаш ако нема потреба? Сигурно не си му наштетила не плаши се. Ете утре ќе го прегледаат, верувам дека нема да има потреба
Значи исто сме и ние.. На фб м групана читам е месеци спиеле цела ноќ викам ичи моето е такво д станува 2 до 3 пати или нз шо е
Легни и ти спиј до бебе. Јас ако заспијам до него на кревет не се буди. Колку спијам јас толку ќе спие и тој. Еднаш 4ипол саати споивме
Повеќе од 6ч да спие а на доење мислам неможе толку мало. За вештачко можеби...тоа е формула повеќе заситува. Кај мене од 20 до 01 спие и само промрдува и јас одма му давам да цица...можеби ќе спие повеќе
и јас така менувам, ама една пријателка ми рече менувала на секое мочкање, па мислев да не грешам нешто