Тогаш не е од храна туку од нешто како омекнувач, прашок, топла вода, материјали. Доколку е воспалено се третира со кортико, а потоа кожата се одржава со колекција посебна за дерматит.
Се рачуна од термин, значи поминати се 4 недели и 5 дена ако добро израчунав и веќе сте влезени во првиот скок.
Од многу плачење и напнува, прво од грчеви имаше се повлече со масажи ама продолжи да плаче пак до зајдување. Сега ќе пробаме со појас од Медикус, и масажи повеќе пати во денот,се молам да и се повлече додека е малечка, на 2 години се прави операција ако уште има кила
Па бебето до сега го нема каснато комарец. Ама нема домет до 3 метри зашо мене решето ме прават. Ама да напоменам дека освен апаратчето на количката има и мрежа.
Пред прва употреба и после на една една недела или ако ми треба нешто за да соберам плус за машина да пуштам први ми се тие и подлогата за играње.перам на 40 степени досега на повисока темп.не сум пуштила ништо
Здраво мамички моето брбенце е старо една недела и веќе 3 дена не кака. Само мочка и тоа редовно. Дали е тоа во ред?
Ако е на мајчино млеко може и до 10 дена да не се покака значи се толерира, давај пробиотик (био гаја нас ни одговара)
Ако е на доење само нормално е доколку не се плачи и не се мачи да се искака..А ако е на Ад не му одговара млекото
Се има ли некој соочено со регресијата во спиење 4ти-5ти месец? Да се очекува ли секоја ноќ будење на 1,5-2 часа или тоа повремено ќе се случува? А, преку ден исто се менува ли ритамот на дремки?
Мајки знам пред некое време пишувавте за седењето од кога можи да се исправа во седечка положба ама си реков рано ни е и не запамтив е арно ама малиов почна да се исправа во транспортер се фаќа со рацете од страна и се крева а стабилен не е ич..или пак ако е в раце потпрен на мене исто се крева да е испраен 90 степени...неможи толку мал да го седнам 4 месеци на 5-ти полниме
Даа,еве не’ Се буди свежа и спремна за игра.Ама,не ме бара,си го влече ќебето и го гризе,си гуга,писка,си прави балончиња од плунка Еднаш во текот на вечерта е стварно гладна,другото е онака.. Тешка е за заспивање,па ги спие 5-6 часа без прекин и после почесто се буди.Паузите убиваат,знаат по 1 час да траат.Среќа,не е нервозна,се смешка па ми ја ублажува желбата да се џитнам од 1ви Дење е супер,2 долги и една кратка дремка тера.Во понеделник полни 5 мес.
Ние сме 3 месец еве и тоа ни се случува и 3 4дена навечер плачи околу саат време и заспие и во текот на ноќта станува на саат и пол, лудило човек да го фати
aко мислите на ова апаратче јас сум задоволна не ја касаат Ама ако го има некој нека ми каже какви батерии треба,пред некој ден престана да свети значи слаби се батериите