@dunika нема тт , не сум мерела,ама беше прееска со мене во кујна па сумњам дека му беше цело тело топло од шпоретот... Еве не сега во друга просторија не е ич топол, таман си е. Не сум мерела, не знам дал да мерам. Он ми е многу чуден овие два дена,не спие, цело време се буди преку ден , ама мислам дека му е зашто му ги прекинав капките за грчеви. Сега пак почнав и се надевам ќе се смири...
Да си земеш од зегин на гератерм еве веќе 3 години го имам топ е идентично покажува како и живиниот околу 1400 ден. беше . @Thallia се вакциниравте вие ?
Каков е тој? Бесконтактен? Кога планираш да вакцинираш? Јас сакам на 22ри на 8 недели, мислам смеам на 2 месеци нели?
На фв страна Маркет Балтазар гледам еден бесконтактен топломер за 1799 ден ама нез дали се добри. Да не имате порачано случајно ваков од нет?
Нз дали имсме проливче ама како потечна кака денес, дали е некој стомачен вирус нз, иначе 2 и пол месеци сме. Нз дали се дава нешто во ваква ситуација и што. Исто сега неделава сме на вакцина па најдобро ќе ми е една кр. Слика пред вакцина.
овој е .Планирам здравје околу 15 септ.да не биде одма на 2 месеци ,тогаш ќе има 2 месеци и 10 дена отприлика.
Па најпаметно може тогаш и посвежо ќе биде времето веќе пошто нели викаат не е убаво да се вакцинира на жешко време.Сега баш проверив нели батково мој и бебе твое на ист ден се родени него прв пат сум го носела на 2октомври на вакцина.
Да тикажам имојјот синмногу пати се задавува така и од ум мевади дури и нагон заповраќање добива и шо викаш го вртам настрана чукам по грб ама душа ми се стресува
Леле зар е можно од плунка да изгуби воздух? Оф душичееее, му залетнало. А кога го сврти на страна го тапкаше ли по грбчето? Мислам дека на јутјуб има техники за такви случаи.
Се уште не, на 14ти ќе одиме, тогаш ни закажаа... Како ме фаќа некој страв, а не знам да објаснам од што попрво... веројатно дека прва па се' ми е непознато.. Ама вие сте ми тука