Мене ми запишаа на 2ри, ама бидејќи примивме на 27 јули, јас сама малку ја одложувам за барем да му дојди некако рамномерно (како на крај од 2,4,6 месец). Со лесно вам утре
И моето крчеше, кога ме пуштија од болница ми кажаа капки да му ставам амаа не му ставив ништо и му помина.
Ние денес сме мн раздразливи. Можеби и непцата го чешаат, само се лигави и прсти в уста става дури и пресилно се трие. Не е покакан трет ден и сега мн е нервозен, дури и кога го шетам низ дома плачи (а тоа му е омилено инаку). Гревотичка ми е Оваа му е 19 недела , гледам нема громче некое како за скок да е
Позабавни ќе ви бидат оние со вибрации и лулање,или ако е обичен да е вдлабнат кај што лежи и да има одозгора додаток кога лежи бебето да си гледа закачени играчки ,ќе се учи да ги удира играчките и ќе се поткреваат
Мајки 6м е бебе. Колку количински е тој оброк што го давате како доручек/ручек? Цела кашичка од тие купечките? 190гр или помалите?
И мојот нема сеуште белег, а наводно досега требало барем нешто да се појави. Во тој случај пак се прима?
Да, првиот пат еднаш го боцнаа. Не плачеше кога го боцкаа, отпосле. За разлика од првиот пат кога рикна веднаш кога го боцнаа. Страв ми е од температура Аман само да помине, не ми се одеше, но џабе само ќе одлагам.