Дури сега видов.... сори. За Колимил прашуваш нели?! Да 2х1мл. Јас по потреба давав. Сега има 2 м, нема грчеви. Ако приметам дека го боли стомак му давам. Имаат пробиотик и анасон и камилица (не сум сигурна дали камилица беше). Го смируваат. Кака. И се е полесно. Мислам дека се ефикасни. Хранилка имавме кратко. Откако почна да се исправа, се протнуваше меѓу каишите и застануваше на столчето. Ми беше страв и ја тргнав. Ако седеше мирна, сигурно долго ќе ја користевме.
Во шестовалентната има хепатит б плус ,во петовалентната нема.на 2 и 6 месеци се прима шестовалентна ,а на 4 и 18 мес.петовалентна.
И ние ја имаме истата супер се покажа. Како се траскаше во неа еден период,чим не се скрши тогаш значи Топ е
Мајки ја зедов софи глодалката 0+ нема упатство на мк гледам пишува да не се стелиризира. Како ја одржувате? И мн голема е некако, како ја користат вашите?
Па што знам.. доста се широки и еве @elcezelce уште ја користи. И јас потпишувам со две раце дека е издржлива.. и ќере се вртеше стануваше скокаше па сега и внук ми ја користи и нема мрднато па и јас за некој месец ќе почнам со користење и три деца ќе ја поминат
Јас ја мијам само со пожешка вода и ја бришам со крпа. Синко еве два дена ја фаќа со рачињата и ја носи кон устата.
Големата да не си ја зела? Јас малата ја зедов, си ја држи за тие како рачки и си ја става во уста. Ја мијам со сунѓерче и малку од сјајот од Фрош или само со потопла вода.
I jas sakam da ja kupam Sofi ama se mislam koja. Bebe uste malce e 4 mes. Malata za sega ke i bide taman a golemata golema , a za 2 3 mes pak malata ke i bide mala u misla sum , neznam.koja da ja kupam