Мајки, прашањево малку офтопик ама сакав да прашам Дали имате ставано некакви вагиналети после царски? Додуша поминати еве 4,5 месеци, си велам нема гајле?
Ти препорача доктор? Треба да се консултираш со доктор. На повеќето вагиналети пишува дека не се безбедни во бременост и доење, па пак ги користиме. Барем јас во бременост користев. Ти доиш така?
I moevo prasanje ne e za temava no morav tuka da prasam poso neznam kade kosava uzasno mn mi paga ,dojam ,dali smeam da pijam zelezo ? Mn mi e slabo izgleda od toa mi rekoa deka mi paga
Може да се пие ама во упаството да е наведено.Може флорадикс суруп, јади грозје ама она црното трпезно и сега е сезона на рибизли .Купи си од некој што одгледува и направи го компот и секој ден по 2 чаши ,многу помага.Може плус да пиете витамин ц 500 или 1000мг.
Провери си прво железо, направи крвна слика, па ако има потреба, тогаш пиј железо. Мене ми паѓа коса, а железото ми е 24. Без проверка и консултација не треба да земаш на своја рака.
И мене ми пага исто дојам, железото ми е 14, алпецин за опаѓање на коса не ми помогна купив на Геровитал
После породувањето на сите им паѓа косата...и многу од жените што и да направат нема резултати периодот додека не помине...
@0ли а оти не го легнуваш во вода да си шлапка? Јас сунѓерот пред 2 месеци го исфрлив од употреба имаше еден период тогаш не сакаше во вода па почнав на две тетри во вода и еве го сега шлака прска ужива
Не да прскааааа Прави мост и се плеска во вода со сета сила и двајцата сме бањати на крај. Само се чудам кој ден ќе се крене паркетот и ќе падне бојата на ѕидот.
Ауу кои радости е...ама ептен е интересен..застанува дури го тријам и само да ги тргнам рацете и одма шлака со рацете и се смее, па застанува за секунда па со нозе почнува..и ко ќе застани па ми фрла еден поглед дали го гледам и ако му се насмеам продолжува насмеан од уво до уво...
Па и со сунѓерот шлапка, жива вода ме прави. Ако е на сунѓер, не значи дека не се радува и не прска наоколу, цел се витка, се смее на глас, плиска во полна кадичка со вода. Секако ќе го исфрлам од употреба, но не е помалку среќен само затоа што лежи на сунѓер.
Да , дојам. Ми се јави малку како чешкање па ставам канестен маст, па се думам за вагиналети оти и друг пат кога ми било така од вагиналетите одма ми поминува ама сега не знам баш дали да ставам...
Сакав канестен, на своја рака ама сигурно нема да ставам.Ако се јави поголема потреба ќе се консултирам со доктор
Затоа ние си имаме ќебе кое не го употребуваме и е распослано под коритото во спротивно паркетот одамна ќе отидеше. Инаку бањата сум и јас секоја вечер со неа. Последниве неколку дена интересни и се прстињата на но нозете и ги става во уста па не прска
На корупките на вегите што се става? Кај мојава приметив деновиве дека почнаа да и излегуваат. Два ипол месеци е.