Мене после 40.ден ми се појави непријатен секрет.А др кога ми ги вадеше конците ме праша дали имам проблем . Па тогаш немав. Потоа ми препорача Полигинакс . Без проблем рече. И тоа 2 паковања искористив . Ја дојам ќерка ми без проблем помина сè.
Мајки, молам за совет. Синко веќе 4 дена не е какан. Пред ова какаше нормално, еднаш дневно, инаку сме 2 месеци. Утре сме на вакцина, ми е страв да го носам додека не се олесни, а абер нема. Чаре освен чепче?
На ексклузивно доење е. Знам негде прочитав до 5 дена дека било нормално па затоа ме фаќа паника. А стомачето му го допирам, меко е, нема запек.
Изеди суви сливи,киви или круша,што ти е најбрзо достапно.Преку млекото ке ги прими растителните влакна и ке се искака.
Моево бебе е 3 ипол месеци , и постојано и правам некои интересни игри , нормално ги "крадам" од една страна. Кај нас успева задржување на внимание . Со црно бели ленти,со оноени пинг понг топчиња , едвај најдов ѕвончиња....ептен занимливо а во исто време развој на сетила допир слух вид
8 дена не беше какана , постојано бевме со клизми . Масажи на стомаче со крем. И додека го капиш бебево масирај стомаче со купката .
Ние денеска месец али веќе недла дена сме такви. Нема минут оставање цела мала ечи и се додека е буден сака да цица а успивање многу тешко ни оди.
Туку кажувајте што да се прави со хемороидите Во деветти месец ми се појавија, почнаа да ме нервираат. Досега сум немала мака, не ги ни осеќав, но како да почна да ме пецка местото.
Мене ми помогнаа Факту. Антролин исто ги фалат тоа следно ќе пробував. Може да се користат за време на доење, инаку вака знаеш миење секогаш после голема нужда само со вода.
@Jana06 јас ги купив овие меки сликовници во книжара. 110 денари се. Мислам дека беше Просветно дело. Не се со музика, но синко ги сака.
jas se spasiv na prirodna baza so kompir ziv,malku e neprijatno ama me spasi,site kremi gi probav i nisto ne reagirase kaj mene,i tuka procitav neznam koj tocno mi kaza i se povlekoa skroz (pisete mi poraka koj saka) inace sakav da ve prasam,bebe ke ima 2 meseca i 15 dena koga ke ja nosime na prva vakcina (porano nemozeme) dali e ok ili ke kasnam? deka tuka gledam gi nosite najkasno do 2meseca i 10dena
Крема е . Можеш да ставаш локално. Ефикасна е. И миј се ама со ладна вода после голема нужда. Нема да биде проблем.
Ние бевме во диспанзерот во Јане, и ни кажаа да ја носиме од кога ќе има 2 месеци и 2 недели. И така ја однесовме неколку дена пред полни 12 недели за да си ја фати и ротата.