da normalno e da guga pa nekoe vreme da prekine,obicno toa e koga ke vleze vo nekoj skok pa nova rabota sledi i pak ke pocne da guga po nekoe vreme i jas taka se cudev,kolku sto pamtam mislam bese period nakaj 3,4 mesec posle pa mislis pee
Педијаторот на моето му го отвори курето 13 дена кога имаше на прва контрола кога бевме. Мене некако многу рано ми се виде и пробав јас после бањање сама ама страв ми е и така понежно само,ама после 1 недела кога бевме рече не му е убаво отворено и пак она го фати и крв му протече и вика сега е ок. Синоќа кога го бањав пробав пак, ама уште неможе така убаво да се отвори и гледам малку бело имаше внатре,пробав со стерилна газа да го тргнам ама не успеав скроз.
Моево па сега ако е свртен накај мене посига со рачињата да ме фати за лице и штипи па ако се тргнам па мава се лути мочкото
Лелее ма што кажувате... А толку се мили кога гугаат... Уште од сега ќе почнам да жалам знам дека ќе ми недостасува
Кога почнуваше гугањето? Сум заборавила со поголемото како беше... одвај чекам 3 недели има, уште само спие, мислам и жолтицата уште му трае.
Мојот од денеска почна да писка. Пискаше и порано ама ова од сабајле е нешто различно, страв ме фаќа комшиите да не ме пријават дека му правам нешто Прво мислев да не го боли нешто ама ме погледна, се насмеа и сфатив дека му е нова игра. Го снимам цело утро не можам да се изнасмеам. За гугањето, се случува ама многу поретко, сега гледам открива дека има поголеми гласовни способности, па веројатно го прават тоа што во моментот им е поинтересно. Раснат, малишани убави
Леле луѓе, скоро 2 недели малиов сааааамо в раце сака! И го занимавам со нешто, па в релаксатор ,на подлога ама не и не, само мука и рика за в раце да го шетам исправен и да си разгледува. Штом го кренам си е ок, ама не бараше па олку досега за в раце Плачи, вика и одвај издржува да го кренам, веќе не се додржува в раце
Па некаде на половина од вториот месец почнуваат да пуштаат гласчиња, но на почеток на трет месец веќе е гугање
@K7M10J Да не ве лажам ама мислам околу 2 месеци, ептен заборавам. @lavinija28 Го приметив мојот кога го кревам за рачињата директно на нозе се исправа. Мислам дека не им е толку за во раце колку што сакаат да 'стојат'. Го држам исправен неколку секунди допира со прстињата доле, ќе се измоча од среќа и го спуштам. За толку му поминува меракот.
Majki pomos po kolku pati na den smeam da prskam od kapkite isomar? Malata e preladena 5 meseci nosot i e mnogu zatnat osven toa sto mozam drugo da i dadam?
Колкави сте? И ние еве цела недела пискаме и ме имитира, што речам и тој по мене и се смеј на глас веќе
Зему крем со камилица на фрезидерм.. Нас ни беше мн црвеноо амаа башш многу.. И пробав со мн работи и не поминува.. На крај купив сапунче еуцерин и кремот и цел ден како како го одмивав со сапунчето и кремот и навечер исто и преку ноќ му помина
Place pisti vriska nervozna e ,spie po 10 min samo preku den ,niso ne ja zanima samo u race saka da e , dodeka zaspie mora da se iznaplace pa da zaspie , nejke da cica i use sto ne, nez veke sto da nabrojam dovolno e mislam za da te uplasam so te ceka ako ne ste seuste vo toj skok se salam ,moze nema da bide kaj vas taka ,no najcesto site go osekaat ovoj skok ,drma jako
Да мojата баш така направи. Дури и враќав клипoви и гледам какo правела пoтoа не. Си менуваат бебки, сега уста не затвара И мене тoгаш ме загрижи истoвo.