Моето кога почна со ад испи 2 кутии новалак 1 си велев ајде додека се навикне мешето но цело време бевме како што опишуваш со кенкање напрегање и плачење и ќе се искака еднаш на 24 х и како пластелин конзистенција можеш фигури да прсвиш , го променив со холе и од тогаш наваму кака добро 3-4 пати на ден
Кога побарав слика од ехо, Марина ми рече си стојат сликите во компјутер. Аха важи Вчера бев кај вакцините, до 32 недела ми рекоа. @babyboy1
Jas prvite naa dvaipol gi smeniv a gledam na novive pishuva na mesec dena nova da se zima i neznam neka kazhat poiskusnite
Последната доза рота зависи од првата и втората доза кога се примени. Најкасно се прима до 32 недела. Инаку пример, синко првата ја прими на 9 недели, втората на 18 недели и сега третата ќе ја прими на 27 недели.
Јас ко ќе видам дека не ја бива и ми се полни со лигушки Оваа сега ни е 3-та така да на 2 месеци ќе дојди менувањето.. @0ли @nadenadia @mamaorhidea е така можи оти и мене ми запишаа на 09.11 а тогаш 27 недели е..Затоа се зачудив
Мајки, дали ви одбивале млеко малите кога почнаа да им потекуваат непцата? Педијатарот рече дека веќе му се потечени, цело време е со рачињата во уста и многу се лигави. Последниве дена ептен слабо пие млеко а се однесува нормално како да е најаден. И ако може некоја да ми објасни за регресија на спиење? Кога е првата регресија? Како се манифестира? Спијат помалку, се будат почесто?
да, на доење е... се даваат еден саат после цицање, и потоа еден саат да не цица. Бидејки моето цица на 2саата, таман ке цицаше, еден саат ке помине,му давав капки 12 сидерал и одма 10 ц, и после 1 саат пак си цицаше. Да не паничиш,изметот станува по кафено зелен
Дали сте давале ад досега, освен мајчино млеко? Мораа да ме боцнат за алергија, несмеам да дојам, па во 7 да отворат аптеки и да земам ад формула.
Јас давам само земи полесно некое за да го прифати или од ДМ земи бејбилов барем моево лесно го прифати и каките не му се со парченца како хип комбиотик
Ако уште не зема...Ние сме на хипп комбиотик пробиотик. Моето беше на комбинирано задоволна сум од хипп. Кај нас каките не му се со парченца . Хипп хипоалергеник е уште подобро
Колку треба бебе да кака? Ср осеќам како нон стоп да кака по малце. На секое има кака. Газето му се вцрвени ептен се утепа вриштење. Мачкав веледа ништо па 2 3 дена мустела ништо..што користите друго ефикасно за црвено газе? На секое го мијам оставам да се засуши ама мислам од каките ептен се вцрве.. Во пон сме на преглед ама да чујам и од вас совет нормално ли е какањево и што е ефикасно за газето