никако количка... одма плаче.. неколку пати тргав до парк и рикверц плаченката назад. И количка и креветче комотно можам да вратам
И моево плачеше во транспортерот па си ја ставив корпата и бебе си ужива со саати,а транспортерот како игли да имаше уште не си се наведнала да го ставиш тој вришти
во корпа па ич. Во транспортер бар 15мин може књ поседи,да си разгледува, а во корпата легнат никако. Кога ке почне на 45 степени може ке сака,ке може да си гледа...
Оф златна ти си имаш голем проблем Ништо, ќе те масира маж ти секоја вечер. Јас скроз се укочувам и секоја вечер пред да легнам, прво легнувам доле на паркет да се исправам убаво, топол туш и на спиење.
Јас ако легнам долу, толку ќе е од мене На подлога легнав до него и едвај мм ме крена @anitka-fifa Си го извадила во време кога треба да спие?
И давам и јас бекутан, матичната вика од што напнувала е тоа што забележав крв малку... ми е жал се стега напаиња..душа
Незнам зошто вака се поремети со какањето .. претходно немаше проблем ... сега кога еднаш кога три пати , а се исто е не и е сменето нешто .. знае и да се расплаче грчеви дури ,па капки еспомисн ќе и дадам и ќе се смири и после некое време ќе се искака
Моево од 10 пелени на една какана и сега на секое цицање се напнува кога со цуцла кога со чајче се лажеме (дури сака многу чај прашував во др тема повеќе од 100 мл пие ) не се едогласни околу чајот
да, само тогаш и излагам. Ама него дрњмките му се по 30мин преку ден, точно ко саат се буди и не презаспива,ко навиен почнува да плаче
Мајки, колку дремки ви имаат бебенцата преку ден? Бебуле е 11 недели, и дремнува по 30на мин 3-4 пати, но последното главно заспивање му е околу 23ч...кога го шетам преку ден се успива и по саат/саат и пол. Во кола а го ставам исто заспива, но тоа до сега бар не му пречело во ноќното спиење. Секогаш цица и презаспива. Дали има некој "трик" како да запива порано? Во 20ч го бањам преку еден ден, го бањавме во 19ч но ми стануваше многу рано па поместив...
И моево имаше еден период кога заспиваше ептен касно. Помина третиот скок и сами му паѓаа очите прво накај 22h и постепено стигнавме да заспива во 19-20h.