Многу е слатко Само ми изгледа меко. И мало е, ако го ставам моево сега на вакво, ќе треба на секоја секунда да го враќам на неа Ако знае некој и поголема од 180×150 каде има, кажувајте
Има големи подлоги и во Бебе хоум https://bebehome.mk/product/tiny-love-подлога-за-играње-super-may-meadows/ само се доста поскапи.
Искуство со теменица кај бебе? Во предел на фонтанелата напред е, не е големо ама по 2 месеци сега првпат и се појави. Главчето и беше чисто до сега. Имате ли слика какво чешле да земам, јас имам обично. Да не има некакво специјално? Мустела користам од козметика.
јас имма од чико чешле со топчиња на врвовите. После бањање некогаш поминуввав ама немаше многу ништо не сум мачкала се исчисти со чешлето и толку
Да пробаш со Уриаж? Мидлам дека повеќе ќе ти помогне знам дека на една познаничка исто и се појави на малата и користеше уриаж и се среди за брзо време. Ние користиме од Чико мн е меко четчето ама и ретко го користиме искрено и така во косата е како бомба да експлодирала не ми се свиѓа кога е улижан.
Земи го ова. Синко имаше ептен многу на цела глава, за 4 дена му падна скроз. Ставав 40мин пред бањање и го зачешлував, пред бањање го чешлав убаво и тогаш паѓаше најмногу и после бањање пак го чешлав. Имам чико, со таа четка го чешлав, многу е нежна.
Ок, фала ти. Утре ќе земам, чешлето е слично на ова од сликава, ама четка немам. Утре ќе набавам. Кај вас се појави веднаш по раѓање или покасно? Чудно ми е, немаше ништо моето, сега оваа недела и се појави. 2 месеци е
И на ќерка ми се појави покасно,на неколку пати со било какво бебешко масло истриј со четче како ова погоре и ќе исчезне.
Spored Mene ne ti treba cesel,so ceselot moze da gi povvredis I zdravite kletki pod temenicite,Se ostetuva epidermisot I Se gubi vlaznosta na zdraviot sloj,I povtorno moze da Se napravi temenica. Zemi si Pena od mustepa samo nanesuvas,cekas nekolku minuti I plaknes,so dve mienja Se ke se iscisti,provereno
Провери во аптека обично тие со премногу осетлива кожа ја користат колекцијата на уриаж што и да земеш нема да се покаеш али ако би ставала масло гледај да не ставаш капче на глава тогаш или дома да ти е доста топло. Маслото ги затвара порите и може да се вцрвени
За една недела ќе полниме 3 месеци.Малата од кога е родена кака 3-4 пати во денот жолто и според мене течно.Очекував како ќе расте дека ќе намали со какањето.Колку пати дневно какаат вашите бебиња на оваа возраст?по Колку пелени дневно е нормално да какаат?
Нормално ли е што кака еднаш во ден? Само на доење сме месец ипол е, но претходно какаше по неколку пати последниве два дена од кога почнавме со nurse harvey кака еднаш дали само смени или од сирупот незнам
И јас користам мустела, имаат мустела специјален шампон за теменица, со неколку пати употреба ги снема корупките, јас сум презадоволна.
Пред бањање мачкај го главчето со некое масло или обична павловичева да постои така барем пола саат и после само помини со крпчето со кое го бањаш. Моето имаше по цела глава и така со 3-4 пати исчистивме се.
Не се многу големи овие. Иако, кога ќе потпорасне и почне да ровари, ниту една подлога не е доволно голема И моето немаше, скоро му се појави ептен малку. Околу 20 минути пред бањање го мачкам со маслото од невен од Веледа. Му ставам шампон и со меката четка од Чико како на Батерфлај нежно му ја мијам главата. Плакнам, па со пешкирчето нешно ја сушам косата и ништо нема после. Не му се иритира кожата и не му се сцрвенува. Не мора специјални препарати да купуваш.