Му даваш омега витамини или? Иначе ја пиев Достинекс таблети за да запре лактација. Пробај сама дали ќе успееш јас не успеав. Треба да се одмолзуваш колку да ти олесни. Ако немаш пунмпа ја стискаш ареолата и над лабаво вака гинекологот ми кажа. Мене грутки ми се оравеа на градата се мачев 2нед. Ако и тебе ти стане проблем оди на гинеколог нека ти даде Достинекс на рецепт за да не си напрајш мастит
Мајки Каков топломер користите за бебе? Уште не сум земала па се мислам дали бесконтактен ко оние на микролајф или стандард бебешки. Од кој сте позадоволни?
Бесконтактен дефинитивно. Го пукнавме од користење за секакви ситуации. Му мерам температура без да го замарам и без да осети и во спиење, водата за ад ја мерам, за капење...
Микролајф треба да ни пуштат некое поклонче за рекламата. Колку пати сме ги спомнале ехеее... Сега ќе почнам во 40ка и апаратот за притисок да им го фалам Шала на страна, и јас сум задоволна од Микролајф. Завчера малиот го лупна од земја и пак работи
Леле исто! Го лупна пред некој ден од земја, го фрли, се отвори тоа за батерии и излетаа батериите, но си продолжи да работи. Инаку, за рекламава може да ни пуштат по еден нов за резерва
Кои ги даваш на бејби тол? И на син ми му мирисаат цуцли ама нр цел ден може првиот саат два после тоа не осеќам да мириса...
Не знам зошто ај нека кажат другиве ја да не не го осеќам Колипрев ги имаш во Бети аптеки во капитол ги земав во скопје
моето бебе е 3 месеци, бевме пред некој ден во Берово, сега не е планина , ама ете како искуство. Шетавме покрај езеро, супер поминавме.
Ние сме 2ипол месеци и редовно одиме на планина (Соње - 650 мнв). Одобрено од педијатар на 1 месец сепак консултирајте се, макар телефонски
Пред малку за време на бањање како што редовно му ја отварам главичката и сега малку потргнав надолу но се отвори цела овој пат и под кожичката бешебело и на кожичката имаше и на главичката пробав малку со чистс вода и раката од кожичката се исчисти но ми беше страв и не фаќав мн, нормално ли е тоа? Не ми изГледа како да има воспаление или инфекција тој воопшто не реагираше си уживваше нормално како и обично. Докторката нешто имаше спомнато дека како ќе се отвара може бело да се види но кај него сега сеотвори наеднаш претходно беше на пола . Совет мислење?
Супер е што си ја отворила цела така и треба؛ Нормално е бело да собира дека до сега не си ја тргнала цела коза, слободно исчисти го؛
Побарај во аптека калиум перманганат. Се раствора во вода, да добие премногу бледо розева боја, накај прозирна. За испирање се користи. Е сега бидејќи е на лице предложувам на блазници за чистење лице од растворот да ставиш и да пребришеш каде што е црвенилото. Само избегнувај околу очи нормално.