Ако доиш само Б6...ако не може нешто со валеријана, хмељ комбинација( персен на пр.)..ама се излачуваат во млеко( валепотриати) така да само ако сте на ад. Ако не пробај и со музика за релаксирање, медитација некоја и барај помош секако од најблиските.
Д Не ништо само нан. Ја сменав и цуцлата зедов со поголем проток. Јас мислев да не е алергична на кравско млеко, незнам не е можно ниедна формула да не се погодува
Епа и ние сега сме такви цела е црвена и на врат и на глава сега има ама јас ништо не мачкам чекам да поминат ама тешко некако
Да пробаш со биодерма за атопична? мене мн ми помогна, за 3 дена скроз се смири црвенилото а цел грб и беше таков
Ме интересира да прашам за првата коса на бебе дали треба да се шиша? Некој ми викаат ќе падне сама, некој ми викаат дека мора да го исшишам за другата коса што ќе порасне му биде по јака. Кај мене бебе си се роди со многу коса, сега на некој делови му е опадната, ама гледам дека и нова му расте во исто време. Веќе не знам кого да слушам, па затоа решив да прашам, а ич не сакам да го шишам, неполни два месеца е иначе.
Јас за ова знам дека додека не се крсти ( ако правите крштевка секако ) не треба да се шиша т.е попот прв треба да сецне. Свекрва ми па вели дека до годинка не се шишало а и сите тука околу мене после годинка ги шишаа... Исто родена е со многу коса дури и густа црна ,сега и осветли и некаде и е проретчена ,некаде расте нова ,ама не ја шишаме. А пак една другарка сама му ги кратела шишките да не му одат во очи Така да секој различно
Mamicki dali davate od ovie na vasite bebinja,nie sme 20 dena ovie ni gi dadoa vo bolnica(Gak)a sega gledam deka imat rok do 08.2020
Види убаво внатре ако има останато грануломче ке приметиш сигурно ко парченце ќе се познава, ако нема супер си е само чисти го редовно да се исуши
Да, на новороденче се даваат Бејбитол Д3+к1 и овие (DHA Омега) од 8 ден до крај на 3 месец, потоа само Д3+DHA омега, исто на Бејбитол. Како бре ви дале со поминат рок досега ги користевте?
A D3 koristime kapki ne se so kombinacija na K1 nasiot pediatar samo tie ni gi kaza....dali na na svoja raka da si gi kupime D3 so k1...