Истоо и он порано цицнуваше така ама сега ако е најаден нејќе. Тоа после јадење икањето е плус незнае за доста и се прејадува па ќе се разигра и си бљуцка и ика циркузи сме
Што е поразлична таа за студ од обичната? Се мислев дали да земам и баталив, си реков џабе фрлени пари.
Мора да мачкаш крем против студ, ќе му испука инаку кожата, нежна им е ептен, а лицето е најизложено. Се мачка околу 20 минути пред излегување за да упие кожата и да е спремна за надвор. И јас ја користам таа на Веледа, му се погоди на моето.
И нас не ни помогна за црвенило, ама убава ми е вака за секој ден. И после бањање ја мачкам на тело со таа крема, а маслото само за масажи понекогаш и за чистење на главчето што се перута го користам.
Moeto ima atopicen dermatit. Koristam bioderma. A imam j weleda za licekoga i ia mu izleze crvenilo na liceto mackam weleda prvo i iajchesto minuva , vcera i i teloto na edno mesro imashe zacrveneto isto namackav os weledata i toa za lice na sledno menuvanje pelena go nemashe.
Колку пати го мачкате бебето со креми за лице му ставам мустела ептен споро му заздрваува црвенилото на лицето плус све лапа во уста цел е со лиги и не може да му пројде само кога спие му е суво и оптегнато го утепав од мачкање ама нема бре инат лигавчињата жива вода се само ги џвака во уста
Јас мустела за дерматит сабајле и навечер ставам ама еден ден ќе се смири и пак ќе се вцрвени сега ќе менуваѓ на биодерма. Искрено повеќе од 2 пати во ден незнам дали е во ред да се мачка мали се некако освен за надвор плус ако се става
Биодерма. Мене weledata не ми помогна. Цело грбче, рачиња и нозе и беа суви, жално дури, а со биодермата за атопична и маслената купка за 2 дена се се среди
Majki moze nekoja znae zosto mu mirisa stolicata na ednoto bebe i mu e mnogu meka...Go izvestivme pediatarot toj samo ni go smeni probiotikot od Vaja na Prolajv ama podobruvanje nemame....
Ние сме на планина еве неколку дена и бебе го вадам и на - 7 и на - 10 само намачкано со оригинал павловичева