Јасно, он сака да седи кога е буден секако чекам 1ч од јадење бар да помине и нон стоп е така ама си викав ја да не го претерам дека многу почна да се бутка. Секако ќе го види ортопед за некоја недела ама добро штом можам ќе прајме како што сака он Фала ти
Некои бебки го мразат релаксаторот, не знам дали има начин да го научиш А да си го носиш во марама? За да не ти тежи в раце. Во марама можеш се да си завршуваш во денот, а супер ќе му е, само треба безбедно да ја користиш, да пазиш да не му се сплеска носето кај тебе на гради. Послатко нешто нема од бебе во марама.
Ќе се избрише со тек на време кога ќе престанеш да му ставаш. Јас мојот од глава до пети го мачкав по 3 пати на ден. Целиот беше црвен.
Си пробала со тропалки и песнички да му пушташ да тропкаш пееш да му збориш? Уште се мали моево седеше немаше проблем ама сега ептен го сака го ставам му пееме се смее. Само да го заиграш да пробаш некои начини со тропалки секој ден по малце. И пробај на под сонподлога исто играј го. Тој период доста и во количка ми седеше со играчки го возев низ дома...ако ништо од тоа не сака марама ти е супер варијанта
Рече може се жлебините дека лигави и пика раце во уста Да пратам денес ако не да ја однесам да виделе грло(и кажав дека сабајле кашлаше малку) Па не знам ама не кашла веќе тоа насабајле така малце.
Ако е така нели тогаш и ноќе би имале проблем? Он не кашла ама знае од лигите да се закашла нормално е се засркнува или ноќе во сон. Ај ќе следам и јас ако не ќе го носам да го ѕирнат
Ништо не му е со неколку миења ќе излезе не грижи се и јас ставав за бебешки акни на образите си беше стално црвен
Да не знаете машини за бел звук дали се продаваат кај нас? На батерии да можеш да го носиш со тебе и онака да го ставаш до креветче
Земав сега ја инсталирав подлогата ама и таа не ја сака, може е сеуште мало. Ќе видиме за некоја недела.
Не знам, ај да купам и тоа да пробам да видиме, да не почне да се нервозира и во тоа. Лошо се научи само во раце, јас сум крива не го пуштав никако ко се роди. Ама сега мака си имам Бар тоа релаксаторот са го сакаше се лула и музика има. Може ко ќе порасте уште некоја недела. Од кога почнуваат името да си го препознаваат?
Околу 6 месеци за името. Пробај со слинг (марама), ќе ти одморат рацете, а и тоа ќе си е задоволно до тебе цело време
Мајки што давате да се искака бебе 5ти ден е, му давам чајче до сега му помогнеше сега не инаку на цицање е само.
Caj od anason za bebe. A jas piam kompot od modri slivi i gi jadam i ima efekt.... nekjna 6dena puzirase bebe so kakanje ...
И јас имам од ова 4момс креветче бели звуци пушта ама мислев може има на батерии да се купи за носење ем
Zvucnikov e prava stvar, tri saata ti drzi baterija otkako ke se napolni, malku pogolem e od telefonov .... ne znam Moze ima ama seuste nemam najde takvo neso
Јас имам ама не ми е од тука види на алиекспрес за 30дена ќе ти стигне мене ми е за во штекер ама џабе фен или усисивач дури не чуе некогаш не се успива само со тоа. Тоа онака шушти 1ч и џабе ни на ју туб не ги сака тие. Ако тие од јутуб ти имаат ефект барај тогаш
Моето бебе еве цел ден има течна зелена столица и нон стоп ја мењам Дали тоа значи дека е гладна? Ја дојам но пак бара, ад пробав но никако не успевам ни голтка да и дадам. Шишето веднаш го турка.. Да пробам со шприц? Барем по еден оброк цело време е будна и гледам бара да јаде..