Некој 4ти месец заби да вади? Дека сме во скок знам, ама ова не е до скокот. Неервоза ја тепа, вришти, се лути, јаде се што ќе најде и тоа крволочно, ако ме дофати и мене по образи ме јаде. Мачкам гел, давам глодалки али се ко да е џабе
Ние вадиме доле кецовите се оцртсни али двојките гребат и му помага од фризи дерм гелот и ладни глодалки од фрижидер од кога почнав да го мачкам со гелот се подсмири иначе страшно е
Боди на куси не на долги, гледај не покривај ја. Ако се поти пак, провери витамин Д. Ии без чорапчиња.
https://pedijatar.mk/ugledniot-hrva...skiot-vospalitelen-sindrom-mis-c-kaj-detsata/ Случајно налетав на ова пред кратко време имаше дискусија за ковид 19 и децата и какви се последици прави ковидот, не го ставам за плашење туку за едуцирање
Ние ништо не правевме. Бевме на молитва и се вративме дома. Сопругот си се врати на работа. Некои одат на гости во 3 куќи ама ние решивме да не ги тераме тие адети.
Првото запче ни излезе пред два дена, на пат е и второто мислам и дека е подизлезено па дали е можно да крева тт од тоа додека не излезе цело?
Кога излегуваат забчиња паѓа имунитетот па може некое вирусче да фати и од тоа креваат темперстура. А од самото озлегување на заб не.
Дали можам оваа палента да ја давам кај бебе 5++ сме денес сакам прв пат да и воведам .. можам читав комбинации пример со круша или јаболко ..
На сите житарки пишува така. За да се заштитат производителите, дека на иста лента минат производите. Палентата е пченка и е безглутенска
Убаво е за здравје да си однесиш во црквата дали масло дали крпа Јас си оставив пред иконата на Кирил и Методиј зш бебуш си го носи неговото име Методиј А се оди на 1 или 3куќи. Ама јас си го однесив кај мајка и си поседивме неколку дена. Како си се одморив На здравје молитвата да Вие
Да го поставам прашањето тука Со оглед на тоа што ми се влоши состојбата со лицето уште во почеток на бременоста и еве не ми се смирува и после 3м од бременоста. Ајде да препишам на хормони ама не е можно да е до толку катастрофа црвенило како акни полни со бела течност. На кожен лекар ми констатираа розацеа, розамет крем ма да нема некој ефект само благо смирување Некоја со ваков проблем Поздрав