мене апликацијава ме праша дали внесувам дата на раѓање или термин и не ми даваше да продолжам со понатамошни подесувања ако сум внела дата на раѓање. Објаснување најдов дека се гледа по термин затоа што развојот на детето почнува во матка а не откако ќе се роди.
Мајки здраво , моето бебче има различна дебелина на раце и нозе по 2мм дали некоја од вас има такво искуство?
Jas probav da ja simnam ovaa aplikacija no se naplaka. Ne e problem za parite tuku zaradi sigurnost Dali vie plativte?
Ve molam za sovet kako bi mozela da go sredam legnuvanjeto na bebush Vtoro iskustvo mislev lesno ke e ama sepak sekoe dete svoja prikazna Denski spienje super,sama ke zaspie ama navecer haos Ke zaspie i se budi za 15 min,se taka do 00 h. Ovie veceri i placenje premnogu,ne se grcevi,mislam deka e nekoj skok. Od start pocnav so stavanje red zosto so prvoto od start bese taka i teravme. Okolu 21 h banjanje,cicanje i legnuvanje Ama neuspesno Sovet nekoj 1,5 mesec sme,znam i deka sme mnogu mali no ne sakam vaka da i stane navika,legnuvanje vo 00 h .
Мамички бебчето ми е 2+++ и два дена слушам шлајм дека има. Не и свири во градите, и ја чуваме од ладно. Излегуваме на чист воздух ама облечени топ и во корпа.. За недела дена прави 3 месеци и ја носам на педијатар. Искуства со шлајм и сл? Би ви била благодарна на одговор
Добро е, ама уште нема развиено рефлекс за цицање. Не фаќаше никакво шише, т.е цуцла и од мене не фаќаше, вчера ѝ ставија сонда и преку неа ја хранат. Денес почна да ја шмука цуцлата, а и од мене малце поцица, неколку пати повлече. Требаше денес да си одиме дома, ама додека не и надојде рефлекс за цицање тука ќе бидеме, не може со сонда дома да се хранеме.
Фала Богу штом е добра Каетана имаше нешто постирано како цевче залепено на града бебето мисли цица , а е дохранувано со ад. Еве линк да пробаш вака нешто https://www.instagram.com/p/CHtqncaL6t4/?igshid=1g7g8970m41vg
Фала ја зачував, ама да спие 8 часа дење јас би се преродила. Максимум 5 ако ги спие. Ама мислам дека е поради стомакот, ќе заспие и ги крева нозете скенка се црвенее и прди и се фаќа во лице со рацете и се буди... и ајде јас после одново да го заспивам, понекогаш успевам понекогаш се буди и после ајде цело време плачки скенкање...
Majki dali stavate nesto pod glava na vasite bebinja?Nie nisto ne stavame od raganje a sme 2+++ pa se mislam dali e pravilno.Dali ima nekoi posebni jastucinja....