@Saraaa9 Баш тоа е како што вика Еви. Ние сме 9ипол месеци, уште го имаме. Кога ја држам да цица, кога и е топло повеќе и се вцрвува. И синот имаше исто, како расте полека ќе исчезне
Моите се 4+++ машкото има, девојчето нема... и јас забележав дека кога му е жешко е по црвено или кога е потпрен на раката.
Daj mi nekoj pradlog za interesna igracka....neznam sto da gi zanimav vise mojte devojki i nie sme 4+++mene mi dosadno sve edno isto nekoi tropki ,nekoi svirki troa muabet naprajme i toj....sakam nesto novo da kupim a neznam na sto bi se raduvale i sto odgovara za taa vozras.
На 40 мин до саат време мах. се буди, некогаш и по 2 саати ме сака да презаспие, ни лулање, ни нишкање, ништо не помага, грб ме боли се ме боли. Туку, вака сама си се научи да си спие по толку саати или ти нешто?
Сама си почна, за ништо не сме заслужни искрено. Имаме некоја рутина за навечер ама не е многу строга. Пример, ја бањаме преку една вечер а исто спие и после бањане и без бањање. Дури и страв ни беше на почетокот, па ја проверувавме у сред ноќ дали дише
Лелее, ова е моево е хиперактивно уште од сега, како во стомак така и сега, ссмо прета, само мрда, сака да се врти, кенка, плаче, не знае ни оно само.. а јас жива ненаспана сум, преуморна, ајде се испожалив, ама барем да спиеше по 3-4 саати, ма не бре, ова на 40 мин Се надевам дека ќе се научиме после 2 месеци барем, зошто ако продолжи вака, ќе се разболам.
Истото го правам и јас дури мојава спие и по 7-8 сати со едномбудење за цицање и си продолжува да спие
Заследи Др гуднајт на инста, симни sleep app некоја. Не дека е гаранција дека ќе помогнат многу, ама па 40 мин се за полудување богами.
Мислам дека нема да имам никогаш среќа да се научи бебе да спие поише од 2 саати, нешто така сум си зацртала хаха, а зошто, немам појма. Чекам да помине одредено време, за да почнеме некако да се учиме, дури им пишав на инста на овие др.гуднајт, и ми викааѕ мало било уште, да сум почекала. Каква е таа апликација?
исто, пред време се плашам од четврт скок во комбинација со регресија во спиење тој период. па уште и заби ако почнуваат да никнуваат истовремено...
Почнав да користам huckleberry кога имаше мака за дневните дремки едно време. Си бележиш кога спие бебе и апликацијата после ти прави шаблон за колку време треба отприлика да биде следната дремка. Има и премиум членство за помош од sleep consultants ама ја немам активирано таа опција. Баш вчера, завчера пишуваше @kukla21 мислам за истава во некоја од темиве..
И на моите и досадија триопките веќе и не реагираат на нив, не ни погледнуваат во нив кога и тропам... најново сега на што се радуваат татко и и донесе еден воз кој свири, свете и вози по собата на него многу се радуваат кога ќе го пуштам ... од пред некој ден се радуваат не игрчка плишена жирафа и мики и мина пискаат од среќа кога ќе ги видат, моментално со то се занимаваме
Ич не знам.. Се внесува датум на раѓање... Симни ја, бесплатна е, пробај, не мора да платиш одма за премиум, види прво како ти делува..
Нема, од два месеци нагоре почнува да пресметува дремки. Се’ уште е мало за да има ред. И јас спуштив, па чекам да дојде до 2
Спојлер: фото вакво ѝ стана ушето од чешање до сега ја мачкав со веледа за лице од невен секоја вечер после бањање и секое сабајле ама очигледно не помага. кажете некоја друга.