Ke vidis za kratko radosti na odmor....da ne kazuvam kolku lesno protekuva pampersot koa e celo vreme u race beba
Dali i na podloga na pod se vrti taka? Mojata na krevet mnogu saka da se vrti duri i cicanjeto koa ne e mn gladna i e igra da se svrti od grb na strana i da ja pogodi cickata sama ama na podlogana nekako nejke bas...dali i e potesko verojatno stoznam
Искрено немам пробано на подлога на под ќе пробам деновиве. На бејби Џим не можи да се заврти заради тоа што има страници на лежалка ја пробав и таму се врти ама на оние пластични што се не за на земја. Истото го прави мисли дека може на стомак да се заврти и да јади е не неможиш мора да јадуш вака наместена хаха. Можи се чуствува посигурна на кревет што и реално е помеко па затоа
Мојата е иста се става во уста, го стега со непцата и со лутина го тегне. Прстите ги ставаше по мала, некоја недела заборави сега пак исто, ги става до грло, се дави и иде да повраќа. Мојава и поголема е 5 месеци па сега почна да се интересира за храна, ако јадеш пред неа таа гледа и голта
@Iva Mitrevski бев до Зегин за фактор да земам, Ама тоа портокаловото со 50ка пишува над 3 год, а тоа плавото за помали деца само 25ка имаше и не зедов. За Frezzy кремот зборам….Нивеа немаше 50ка, Cien i Bekutan isto-samo 30ki и си појдов со празни раце а утре патуваме ќе купам уз пат ама што фактор да земам и што марка бе женчиња за бебево?
Добро утро од нас,има ли будни....јас ќе заспијам неможам веќе,малава се разбуди пред 1час искакана и толичка,сменив пелена она фул будна мислиш 10:00часот е. Сега пак се искака,како проливче и уште е топличка,да не има вирус некој....искуство некој вака да каже м?
Зелено проливче и темп.што варира до 38,да ја носам на лекар или дома ....далерон сируп како ,колку да и дадам,за ефералган чепчиња знам после 38.5 темп...памет немам
Мене педијатарот ми рече за бебе до 6 месеци, фактор максимум 30ка и кремата да биде со природни филтри. Зошто максимум 30ка, поима немам. Јас ја земав таа на Frezzy со 25ка фактор и супер поминавме. Не одевме на плажа ама цел ден бевме во движење и шетавме покрај вода. Јас и мм мислејќи дека нели не сме на плажа, не се ни намачкавме со фактор, искрено и заборавив, испогоревме. Малово со таа крема супер си е, без никаков проблем.
Мислам се жалеа повеќе имало некој стомачен вирус дијареа и температура од прилика до 5 дена. Ако си за мирна однеси на педијатар да видиш ама тоа би требало да е. Со помин мама
I moeto isto samo nema temperatura,davam lineks kapki i becutan elektroliti da ne dehidrira po preporaka na pedijatar.
Леле и мојата е исто ,а кога ќе ме фати мене со дете раце одма ме влече накај уста.Рака ако ми фати во уста одма и апе најсилно.Си мислам куче ли родив бебе ли родив‽ Апачка голема