Прештосни ми се, ама некоја мајка на форумов ми рече дека немало заштита на патентот кај вратчето, еве @Bulibu нека кажи дали е така.
Многу се убави вака на изглед. Ете штом нема проблем со патентот, ќе ја купам и јас деновиве. Таман исперена, пеглана, спремна малце да залади
Еве најдов слика, не и доаѓа до гуша и затоа нема проблем со патентот и ако е кренат пак колку пречникот доаѓа и не и прави проблем во вратчето.
Сакав и јас да купам вреќичка за периодов што следи ама мислев со ракави да земам ко демек и за зима ама гледам сите зборите за овие без ракави и сега се ставив во мисла
Со ракави можи ќе му биди тешко за мрдање на рацете. Секако по долги ќе е облечено. И да се покрива, до под пазуви се покрива нели. Незнам точно, нека кажат поискусните мајки.
Zdravo majki bebeto e 2 ipol meseca i nekolku dena po red e buden poveke vremenski period i koga mu dojde vreme za cicanje mu se spie i ne saka nikako da fati da cica. Dali ste se soocile so vakov problem. Poradi toa jas morav da mu davam po malku ad ama veke gledam 2 dena po red mnogu gi vitka nozinjata dali e mozno da ima grcevi od ad?
Jas i kupiv bez rakavi uste od koga se rodi posto uste bese ladno mart mesec, nie sekako greeme u sobata pa so bodi i spikozni i vrekja bese ok, neka im bidat slobodni racinjata, moe mislenje… sega pak ke treba da kupam gledam okaidi samo edna imaat na stranata ke cekam da gi izvadat i drugite mnogu mi se bendisuvaat
И јас мислам дека подобро е без ракави, секако нема да спиеме и зимата без топлење, ако е со ракави ептен жешко ќе и биде и со ќебе кога ги покриваме рачињата им се секако надвор, така да мое мислење без ракави за тие што се мислат какви да купат.
Одма до здраво, до брзата помош. Јас пред 2 недели цела Битола ја свртев, само таму имаше и само по една продаваа. Ако сакаш повеќе, нека купи некој друг уште една. Ние двајцата со мм по една купивме хахаха...
Nie sme na kombinirana ishrana. Ima denovi koga samo cica a ima denovi koga ne mu stiga i place i mu davam ad. Taka sme od pocetok i super terame. Ima grcevi i koga cica samo a ima grcevi i koga pie ad. Taka da ne mu e od mlecnata formula spored mene. Povekje mi e verojatno deka ti si jadela nesto sto mu smeta. Kako i da e period e kje pomine
I jas gledav vcera bas i ne vidov niedna...kojznae sto sum gledala...ke si odam direkt vo prodavnica taman da gi opipam zaso ne se sto e pisano pamuk e ubav pamuk. A za tie od tilla jas ne bi zemala so patent napred, se prevrtuva ja faka ja grize vrelata ako zagrize patent nema da e prijatno....ednas treba da se desi nekoja glupost. Zatoa poveke gi sakam ovie so patent od strana