Само што купив. За прв пат во врела вода. А за во микро... во садот ставаш 25мл вода, цуцлите внатре и пластичното затворено, ....3 минути на 700 до 1000 вати. Така е во упатството.
А знаеш дека оние панталоните од тие кутиите со комплети за новороденче уште и се огромни? На скоро 3 месеци . Во болница носев такво демек, панталоните колку цело бебе беа па ми носеа после друго од дома.
Jas imam obleki 1-3 meseci uste i se tocni bodinja na kratki i dolgi i rompercinja. Pantalonite so nogavica ne posto e dugacka i debela vo butkite
Sea ke ve prasam moze edno glupavo prasanje ama so online naracuvanjava edvaj se snaogam.so velicinite Primer bodi 68 na sto se odnesuva ? Deka e za bebe do 68cm duzina ili bodito e dolgo 68cm... A sto koga se raboti za spihozni... Dolzinata im e 68cm? Posledno od tuny baby naracav i se zeznav pa menjav velicina Ako moze nekoja da mi objasni
68cm odgovara za Bebe koe e 68cm primer bodi 68- ne e bodito 68cm tuku za Bebe koe e 68cm Spihkzni 68- za Bebe koe e 68 cm I taka ....
Ги манијачев вчера, им чепкав по профилите да видам од кога ги нема. Мама ако си порачала на џорџ од тајни бејби, тие се помалечки. Син ми има 3 и пол месеци, тежок околу 7 и пол кг, долг околу 63цм и последно му зедов боди од 9-12м и му се кнап точни. Нема стандард величини, и јас се нервирам со тоа. Моментално во алиштата син ми има точни од 1-3 (52-56) до 80цм и сѐ измеѓу, а сите исти се.
И мојот дечко исто Се роди 2700 на испис 2590 Месец дена си ги носеше 50ките. Но како викаат малите многу побрзо напредуваат па ете сега се дечковци ипол
Од тајни бејби секогаш вечичина поголема се порачува, од што носи бебето. Малечки им се алиштата. Мојот на 3 месеци има 7кг и носи 9-12месеци. Мене секогаш ми кажуваат димензии на боди. Прашувај ги. Макечките побрзо напредуваат, сакаат да ги стигнат другите од генерацијата
Сакам и јас да нарачам од Џорџ ама еве не знам што големини да земам по долги ми требаат и шпихозни знам дека се проблем бројките и ме нервира тоа..... Освен онлајн има во живо некаде да видиш?
Во тајни бејби јас им кажував кила и висина на бебе и ми кажуваа која големина би одговара. Секогаш се погодуваа точни. За во живо незнам дали има некаде.
@Oneo i moevo 6.5kg i zemav 6-9 komotni mu se za sega Me nervira kaj bodinjata ako se pogolemi sto gradite mu se goli :/
Од се што земав најмногу ми се погаѓаат waikiki, меѓу бројчиња се со висина и килажа и супер е памукот, имаат и малецки за 2,5-3кг бебе. И во локо кроко се ок тие на miniworld, ама сепак од waikiki ми се допаѓаат повеќе.
Женски ја изгубив медицинската од авент и на брзина му ги купив овие. Медицинска не најдов. Какви се, ок ли се? Бебе е 2 м, не знам ни дали ќе ги профати