Само јас ли не сакам кенгур Како што сум малечка уште кенгурот и ќе ме потопи цела, нема да се гледам
Отворам YouTube пишам фен за бебе и на најгласно пуштам и наеднаш се смирува Чини не чини некогаш не се трпи и пуштам
Мамички да ве прашам, тие што сте имале поголемо бебе во бременоста спотед мерките, дали се породивте пред 40та недела или теравте исто 40 недела. Јас сум сега 24+0 а бебе одговара на 25+4, значи 11 дена понапредно, па ме интересира дали порано ќе биде породувањето
Да и моево, си ужива барем досега Јас симав апликација и секоја вечер со фенот заспиваме, дури и јас се навикнав Охх, да се молам додека сака в количка
Мојата сака у количка ама од време на време знае да се буни. Еднаш го кркав така, бебе у раце ја буткај количка. Од тогаш си го ставив кенгурот доле во количка и ако квичи премести ја во кенгур, бар полесно да ја буткам количката
Моите деца и во двете бремености матичниот ми ги гледаше како крупни деца, по 4 кг ќе биле, за на школо дирекно пораснати и слично, ќерка ми ја родив 3200 родена во 40та недела, синот 3150 во 38ма. Ич не се секирај, големо или мало ќе излезе бебе.
Само моето не сака никакви звуци дури заспива ?! Само јас да пеам ама дури задреми, после тишина. Баш ја спуштам апликацијата, тој се смее, го бара звукот од каде доаѓа Сум пробала со фен дома, исто го бара од каде доаѓа звукот и се смее хаха.
Хахахахахахахахаахахахахахахаах... Како ви текнува вака Кај моето само тивко пеење и бел ѕид, да нема што да одвлекува внимание, успева. Работава е очи паѓаат не се предаваат
Abe vika se kara....i posle nekoja minuta ke i tekne deka i se spie i zatvoreni oci ama uste mmka so zadnji sili A za aspiratorot mi kazaa drugarki use grcevite taka gi smiruvavme
Со бебево само бели звуци на телефон, а со поголемкото кога беше бебе правосмукалка, аспиратот релефонот се наеднаш мислам пуштав и тоа ноќно време само да заспие и возев со количката. Што да правам се разбудил во 3 саат свеж пресвеж а јас во 6 треба да станам за на работа.
I jas so aspirator nekogas, zosto ni mozart ni pavaroti gi saka, dzabe you tube pustam vo pozadina… i zavcera nekoja sto pisa “ umorno bebe mnogu potesko se zaspiva “ da, cista vistina e ova, se soglasuvam